Ailemin LGS beklentisi

Yusuffwqe

Hectopat
LGS'ye hazırlanıyorum ve deneme sonuçlarım 400-420 arası falan geliyor fakat çok sterese giriyorum. 350 zor alacağım gibi geliyor ama ailemin benden beklentisi 440-450, o kadar kapasitemin olduğunu düşünmüyorum. Ne yapmam lazım?

LGS'ye hazırlanıyorum ve deneme sonuçlarım 400-420 arası falan geliyor fakat çok sterese giriyorum. 350 zor alacağım gibi geliyor ama ailemin benden beklentisi 440-450, o kadar kapasitemin olduğunu düşünmüyorum. Ne yapmam lazım?

Aile diyorsa vardır bir şey. Gerçekten saçma bir sınav ama kendine güven. Ailenle sık sık konuş ve destek al.

Ailem benden tam puan almamı bekliyolardı :D maalesef böyle bir şey yapamadım
Ama bunun sebebini anladım sana cesaret verip sen bunları bile yapabilirsin demek için diyorlar.
çok takmana gerek yok

400-420 arası yapıyorsan biraz daha çalışmayla 440-450 yaparsın bence. En azından yaklaşırsın yani. Bu arada denemlerde 400-420 yapıp 350 beklemek biraz garip. Kötü düşünme bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı