Ailemin ve benim Instagram hesaplarımız çalındı

Arkadaşlar ablamın, benim, babamın, eniştemin Instagram hesabı çalındı. Kim olduğunu bilmiyorum ve can sıkmaya başladı artık. Ablam bana yazıyor ben sensin yazıyorum, evet yazıp gülücük atıyor. Artık psikolojim bozuldu. Kuzenimle konuşurken sinirlendi hesabını çalacağım dedi 10 dakika sonra yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşin ehlisi demek ki :D
İşin ehlisi diye bir şey yok hocam. Madem böyle rahat rahat çalabiliyor, bu çocuk kafaya taktığı kişileri patlatır o zaman. İki adımlı doğrulamalar felan bunlar boşuna mı çalışıyor. Böyle gizlilik ve güvenlik mi olur?

Demek ki iki güvenli doğrulamadan bi'haberler ki daha ben bile sadece steam ve gmail hesabımda kullanıyorum :D diğerleri pek önemli değiller. Bir erkeğin dokunulmaz kütüphanesidir steam biliyorsun

Arkadaşlar merak etmeyin benim tecrübemin olduğunu söylemiştim.Nasıl mı oldu öncelikle kim olduğunu.Biliyormuş gibi hikaye attım sonra da bu linkte yazanları yap yoksa polise veririm dedim ve dediğim gibi o linktede Sızmak için gerekli işlemler uygulanmıştı.Vee 💥 (Bu arada hesabımda iki adımlı doğrulama var başka bir şekilde almış hesabımı merak etmeyin annem de giriliydi epostam annemi kandırıp linke bastırtmış işte.)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı