Ailenin para biriktirmek için kart almaya izin vermemesi

Hocam onunla alakası yok. Söyle anlatayım. Garip ve saçma bir örnek olacak ama neyse. Siz bir yoldan geçeceksiniz. Babanız da yanınızda. 2 tane yol yan yana ikisinden de geçebilirsiniz ama siz soldan gitmek istiyorsunuz. Babanızdan hayır olmaz orada kötü şeyler var. Oysaki orası çok güvenli. Hiçbir zaman sol yoldan gidemiyorsunuz. Güvenli olduğu halde.

Ben şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Haberleri olmazsa onun üzerine bi tosla hesabı açmayı düşünüyorum. Üstelik yaza konsol alacağım. O yüzden kart şart.

@justwatching191 Komik olan ne?
Böyle küçük şeylere ağlanır mı? Paranı kart olmadanda biriktirebilirsin. Yaşıtız ama ne diyim babanda bu hayatı ilk defa yaşıyor.

Böyle küçük şeylere ağlanır mı? Paranı kart olmadanda biriktirebilirsin. Yaşıtız ama ne diyim babanda bu hayatı ilk defa yaşıyor.
Yok hocam, kartla oyun alacağım. Yani para çoğaltcam ama daha çok oyun almak için alacağım.

Olan arkadaşlarından rica edebilirsin benim babamda izin vermiyor böyle yapıyorum.
Arkadaşlarımla pek samimi değilim. Bir tane arkadaşım var o da kendini üstün görüyor. 600-700 TL karşılığında yatırırmış.

15 yaşında isen normal. Benim ailemde aynı böyleydi. 15 yaşında papara, ininal kart bile çıkartmamıştım. 19 yaşına geldim değişen bir şey yok ama en azından banka kartım var :D. Para biriktirmek için fiziksel şeyler kullan bence kumbara gibi. Veya güvendiğin bir akrabanın bankasına yatırabilirsin.

15 yaşında isen normal. Benim ailemde aynı böyleydi. 15 yaşında papara, ininal kart bile çıkartmamıştım. 19 yaşına geldim değişen bir şey yok ama en azından banka kartım var :D. Para biriktirmek için fiziksel şeyler kullan bence kumbara gibi. Veya güvendiğin bir akrabanın bankasına yatırabilirsin.
Hocam para biriktirmek için değil oyun almak için kart kullanmak istiyorum.

Marketlerde steam cüzdan kodu var mı?

Oyun almak için bir arkadaşının kartını kullanamaz mısın? Marketlerde olabiliyor. Migros gibi yerlerde özellikle MMM, 5M migroslarda kasa kenarlarına bi bakın hocam.
Hocam 1 tane arkadaşım var. Kendini aşırı beğenmiş. Bana 600-700 TL verirsen olur diyor.

Hocam 1 tane arkadaşım var. Kendini aşırı beğenmiş. Bana 600-700 TL verirsen olur diyor.
Bence o arkadaşa güvenmeyin hocam 600-700 TL istemesinin sebebi ne acaba? Gerçek dost dediğin bu tarz konularda ücret bile istemez. Kendi işinizi kendiniz halletmeye çalışın mecbur kalmadıkça. Steam cüzdan kodu alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı