Ailenin bağış yapmaya izin vermemesi

Hocam aman yapma etme. Bağış yapacağın adamları tahmin edebiliyorum. Aynı senin gibi insanlardan günde sadece 3-4 saat içinde bir asgari ücret topluyorlar. Ayrıca haklı bir şekilde de değil. Yok monitör alacağım, steam arkadaş listemden ekleyeceğim, istediğiniz şarkıyı youtube'dan açacağım vesaire..

En azından twitch'te sırf yayınlarının devam etmesi için bağış toplayan. Elde ettiği para doğrultusunda yayınını etkilemeyen. Bağışlarda sadece isminin ve miktarının gözükmesini sağlayacak şekilde ayarlayanlar var. Ben olsam tercihimi bunlardan yana kullanırdım. Veya bağış atmak yerine subscribe olmayı denemelisin hem yayıncı hem de senin için daha iyi.

Kendi paranla, bağıșı kendin yapacaksan haklısın. Annenin, babanın birșey demeye hakkı yok. Fakat bağıșı Anne-Babanın parasından yapacaksan, iș onlara bağlı. İstemezlerse kendilerinin kararı. Buna senin birșey demeye hakkın yok. Durumu özetleyebilmișimdir umarım. :)
Bizim örf ve adetlerimizde bu şekilde bir bağımsızlık yok. :) Ailen senin doğru kararı veremeyeceğine kanaat getirdiyse gayet normal bir şekilde karşı çıkabilir, engelleyebilir. En azından benim düşüncem bu yönde.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı