Aileniz bilgisayarı kapatmanız için zorluyor mu?

Bilgisayarda nasıl vakit geçirdiğine göre değişebilecek bir durum, 23 yaşındayım yaklaşık olarak son 1 senedir hiç duymadığım bir cümle, 22 yaşıma kadar sürekli oyun oynayıp boş zaman geçirdiğimi düşünen ailem son 1 sene içerisinde Web tasarım ve x oyunların serverlerini kurarak kaldırdığım paraları gördükden sonra şimdi neden bilgisayara oturmuyorsun diye soruyor :) 1 Sene öncesine kadar kıyametler kopuyordu... Tabi bizde deli gibi oyun oynadık ama inan bana geçirdiğin zamanda kendine bir şeyler katmaya bak, para teknolojide.
Aynı şekilde hocam. İşin ucunda para var ise kesinlikle karışmıyorlar. Bir ayda sosyal medya üzerinden al-sat yaparak ve fırsat kollayarak 4 haneli bir tutar kazanmıştım. O günden beri çok uğraşmadığım için akmasa da damlıyor ve hiçbir şey duymuyorum aile tarafından.
 
17 yaşına kadar sınırlı süre girerdim, zorla kapatırlardı.

17'den sonra okul derdim kalmadığı için özgür durumdayım, ister 24 saat girerim ister hiç girmem bilgisayara, karışmazlar.

Ailemin bilgisayar hakkında ki düşüncelerini hiçbir zaman değiştiremedim, bilgi ve gelecek olduğunu söylediğim halde hiç takmadılar. Dünyanın değiştiğini kavrayamadılar, onların gözünde 24 saat yük taşıyıp 2 bin lira kazanmak 4 saat bilgisayar başında oturup 3 bin lira kazanmaktan iyi.

Şaşırıyorum kendime, nasıl oldu da daha internetin ne olduğunu bilmeyen bir aileden benim gibi biri çıktı🧐
 
evet kapat diyor git dışarı arkadaşlarının yanına diyor 2014 te pc alındı toplam 6 yıldır bakkal çöp atma okula gitme hariç dışarı arkadaşlarımla takılmaya gitmiyorum
 

Geri
Yukarı