emirdemirci1907
Picopat
İzlediğin şeylere ve miktara göre ailenin kesinlikle haklılık payı var. Ayriyeten bu teknoliji düşmanlığı değil ki.
Hayır mantıklı bir şey izlerken bunu demesinden bahsediyorum.
İzlediğin şeylere ve miktara göre ailenin kesinlikle haklılık payı var. Ayriyeten bu teknoliji düşmanlığı değil ki.
Saçma sapan şeyler izliyorsanız iyi diyorlar.Mesela YouTube'da izlediğiniz kanallara kadar karışıp bunları izleme, beynini yıkıyorlar gibi bir şey diyorlar mı?
Kendi biriktirdiğim para ile klavye almak istediğim için annem beni dövdü henüz klavyeyi almadım babam olmadığı için 18 yaşına gelene kadar bu varlık ile yaşamak zorundayım.
1.5-2 saat oynamama bile izin vermiyorlarFazla olduğunda karşılar ama günde 2.5 3 saat gibi süreler oturunca normal karşılıyorlar.
Bize soru soruyor. Ben bunları yaşıyorum dememiş.Saçma sapan şeyler izliyorsanız iyi diyorlar.
Saçma sapan şeyler izliyorsanız iyi diyorlar.
Bize soru soruyor. Ben bunları yaşıyorum dememiş. Konuyu düzgünce okuyup yorum yapsanız keşke. (Genel olarak söylüyorum.)Diyebilirler , 18 yaşında değilsen ve derslerin çok iyi değilse buna hakları var.
Konuyu oku.
Okudum, sizin yaşadığınız bir durum olduğu için bize sorduğunuzu sandım. Kusura bakmayın.Bize soru soruyor. Ben bunları yaşıyorum dememiş. Konuyu düzgünce okuyup yorum yapsanız keşke. (Genel olarak söylüyorum.)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.