Ailevi sıkıntılar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle anneye saygı ya da alttan alma gösterilemez. Eğer baban sana böyle davranmıyorsa ve taşınman mümkünse babanın yanına taşın.
Şimdi farkettim de "babam da bakmıyor" demişsin. Babannenler ya da aneannenlerde kalamaz misin? Eğer ikisi de olmuyorsa devlete başvurmalisin. Devlet ne kadar yardım edebilir bilmiyorum ama..
1 sene daha sabret şuanlık dramaya gerek yok.
Bu da mantıklı bir çözüm evet. Yaşadığın şey gerçekten iğrenç. Ama dayanırsan ilerde kendi ayaklarının üstünde duracaksın elbet.

Babamın kız arkadaşı olduğu için para vermek istemiyor, ilgilenmemeyi tercih ediyor.

Şikayet etmeden bir çözüm olabileceğini sanmıyorum. Eğer diğer arkadaşların dediği gibi ağırlığınızı ortaya koyarsanız durum daha vahim olabilir.

1 sene daha sabret şuanlık dramaya gerek yok.
Özel bir fen lisesinde %100 burslu okuyorum fakat artık bir gün iş bir gün okul yapmaya karar kıldım mecburen.
Polise git durumu anlat yardım edebilirler belki o ev ev değil darphaneye dönmüş senin açından nerede yaşıyorsun hangi şehir?
Polise gitmem bir işe yaramıyor annemin arkası sağlam denedim 3 kez hiçbir işe yaramadı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…