Ailevi sıkıntılar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle anneye saygı ya da alttan alma gösterilemez. Eğer baban sana böyle davranmıyorsa ve taşınman mümkünse babanın yanına taşın.
Şimdi farkettim de "babam da bakmıyor" demişsin. Babannenler ya da aneannenlerde kalamaz misin? Eğer ikisi de olmuyorsa devlete başvurmalisin. Devlet ne kadar yardım edebilir bilmiyorum ama..
1 sene daha sabret şuanlık dramaya gerek yok.
Bu da mantıklı bir çözüm evet. Yaşadığın şey gerçekten iğrenç. Ama dayanırsan ilerde kendi ayaklarının üstünde duracaksın elbet.
 
Rahatsızlığı vesaire olabilir en mantıklısı pek büyütmeden babana ulaşmaktır bana göre. Liseni bitirdikten sonra ayrılabilirsin. Arkadaşlarınla ev tutmak gerçekten güvendiğin kişilerle sana yeter.
Babamın kız arkadaşı olduğu için para vermek istemiyor, ilgilenmemeyi tercih ediyor.
 
İyi günler. Öncelikle lise 3 öğrencisiyim, annem ve babam 7-8 ay önce annemin kısmen babamı aldatması sebebiyle ayrıldılar. Babam memleketine gitti ben de eğitimim için olduğum şehirde kaldım. Annem bana köpekmişim gibi davranıyor para falan asla ve asla vermiyor okula gidiyorum arkadaşlarımdan aldığım 3 lirayla iki su alıyorum öğle arası da sınıfta aç bir şekilde oturuyorum, annemin aylık 12K maaşı var maddi durumda sıkıntısı yok. Babam da aynı şekilde 11-12K kazanıyor aylık. Lakin ikisi de bana bakmıyor, annemle aynı evde yaşamama rağmen 3 aydır konuşmuyorum, haftada 3 kez duş alma iznim var 10 dakika sürem var (dün 10 dakikayı geçtiği için evin vanasından binaya gelen suyu tamamen kesti ben çıkana kadar çeşmede yıkadım saçımı), sabunu aşırı kullanmam yasak, saçımı yıkarken de el sabunu kullanıyorum mecburen. Bunlar normal mi? Kimseye bir zararım olmadı ki şu ana kadar neden bunlar başıma geliyor? Öneri ve tavsiyeleriniz nelerdir?

Şikayet etmeden bir çözüm olabileceğini sanmıyorum. Eğer diğer arkadaşların dediği gibi ağırlığınızı ortaya koyarsanız durum daha vahim olabilir.
 
1 sene daha sabret şuanlık dramaya gerek yok.
Özel bir fen lisesinde %100 burslu okuyorum fakat artık bir gün iş bir gün okul yapmaya karar kıldım mecburen.
Polise git durumu anlat yardım edebilirler belki o ev ev değil darphaneye dönmüş senin açından nerede yaşıyorsun hangi şehir?
Polise gitmem bir işe yaramıyor annemin arkası sağlam denedim 3 kez hiçbir işe yaramadı.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı