Ailevi sıkıntılar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamda bunu yazmak üzereydim hocam. En temiz yol bu olur.
Annesi babasından 3 kuruş fazla para almak için çocuğuna eve bağlı fino köpeği muamelesi yapamaz. Savcılığa gidip suç duyurusunda bulunduğu an devlet devreye girer.
 
Hocam diyorum ki kız kardeşiniz annen ile iyi geçiniyor mu yoksa ikinizdemi bu durumdasınız kız kardeşin sana ayrı bir kin mi güdüyor?
Kız kardeşim annem ve babam ile iyi geçiniyor, ona Dünyadaki tek insanmış gibi davranıp şefkat gösteriyorlar 9. sınıftayken diz kapağımı 4 yerden kırdığımda özel bir hastaneye gitmiştim arkadaşımın babası sağolsun yardımcı olmuştu. 4 ay sürdü tedavi süreci, iki günde bir hastaneye 2 otobüs değiştirerek gitmek zorunda kalmıştım kırık halde alçılıyken, kardeşim grip olduğu zaman ise ortalığı ayağa kaldırıyor ikisi de.
 
Kız kardeşim annem ve babam ile iyi geçiniyor, ona dünyadaki tek insanmış gibi davranıp şefkat gösteriyorlar 9. sınıftayken diz kapağımı 4 yerden kırdığımda özel bir hastaneye gitmiştim arkadaşımın babası sağ olsun yardımcı olmuştu. 4 ay sürdü tedavi süreci, iki günde bir hastaneye 2 otobüs değiştirerek gitmek zorunda kalmıştım kırık halde alçılıyken, kardeşim grip olduğu zaman ise ortalığı ayağa kaldırıyor ikisi de.

Acıklı durum hangi şehirde yaşıyorsunuz?
Sonraki hafta bunu da deneyeceğim fakat işe yarayacağını sanmıyorum.

İlk önce okul müdürü ile iletişime geç bu durumu anlat onlar sana belki yardımcı olabilir.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı