Ailevi sıkıntılar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Annesi babasından 3 kuruş fazla para almak için çocuğuna eve bağlı fino köpeği muamelesi yapamaz. Savcılığa gidip suç duyurusunda bulunduğu an devlet devreye girer.
Aynen hocam. Telefonunuz varsa birkaç video çekip veya ses kayıtları alıp onları da delil olarak gösterebilirsin.
 
Dostum ne demek istediğini tam anlayamadım konu troll değil değil mi?
Düşüşte diyor. Hep düşüktü demiyor. Kardeşinden iyi durumda olabilir ayrıca. Bu psikoloji ile anormal de değil...
 
Dostum ne demek istediğini tam anlayamadım konu troll değil değil mi?
Şöyle ki durum kolejde okuyorum %100 burslu A sınıfımdayım, 26 sınıf mevcudu ben sınıf sıralamasında ilk 5 den çıkmıyorken şimdi 15-20 civarlarındayim. Kardeşim E sınıfında, 140 civarı fen liesinde okuyan öğrenci var kardeşim 90-100 arasında gidip geliyor ben ilk 40 dan çıkmıyorum anlatmaya çalıştığım buydu.
 
İyi günler. Öncelikle lise 3 öğrencisiyim, annem ve babam 7-8 ay önce annemin kısmen babamı aldatması sebebiyle ayrıldılar. Babam memleketine gitti ben de eğitimim için olduğum şehirde kaldım. Annem bana köpekmişim gibi davranıyor para falan asla ve asla vermiyor okula gidiyorum arkadaşlarımdan aldığım 3 lirayla iki su alıyorum öğle arası da sınıfta aç bir şekilde oturuyorum, annemin aylık 12K maaşı var maddi durumda sıkıntısı yok. Babam da aynı şekilde 11-12K kazanıyor aylık. Lakin ikisi de bana bakmıyor, annemle aynı evde yaşamama rağmen 3 aydır konuşmuyorum, haftada 3 kez duş alma iznim var 10 dakika sürem var (dün 10 dakikayı geçtiği için evin vanasından binaya gelen suyu tamamen kesti ben çıkana kadar çeşmede yıkadım saçımı), sabunu aşırı kullanmam yasak, saçımı yıkarken de el sabunu kullanıyorum mecburen. Bunlar normal mi? Kimseye bir zararım olmadı ki şu ana kadar neden bunlar başıma geliyor? Öneri ve tavsiyeleriniz nelerdir?
Dostum aile ve sosyal hizmetler bakanlığı ile iletişime geç yardımcı olurlar. Hatta sen direkt karakola git yardımcı olurlar devlet bakar sana.
 
Çok sevdiğin ve aynı zamanda seni de seven bir öğretmenin varsa onunla konuş, bence yardımcı olacaklardır. Okulda kız arkadaşların var mı? Onlarlada konuşup içini dökebilirsin.

Böyle bir annenin içinde yürek taşıdığını düşünmüyorum.
Hocam Anne sonuçta, yanına oturup bir konuşsun. Belki arasındaki buzlar erir.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı