Aileye sigara içildiği söylenmeli mi?

Bence ya bırak, ya söyle. Sen söylemezsen ama onlar farkederse durum çok daha kötü olur.
Yarın akşam babamın karşısına geçip onla birlikte 1 dal yakmayı düşünüyorum, bir anda söylemek yerine böyle yapmak daha iyi olabilir gibi. En azından daha az dayak yerim, umarım sağ çıkarım şimdiden sağolun.

Bence ya bırak, ya söyle. Sen söylemezsen ama onlar fark ederse durum çok daha kötü olur.

En kötü evden kovulur, bekçi abilerle 1 gece geçiririm. 1 yastık 1 battaniye isteyip

Son düzenleme:
Yarın akşam babamın karşısına geçip onla birlikte 1 dal yakmayı düşünüyorum, bir anda söylemek yerine böyle yapmak daha iyi olabilir gibi. En azından daha az dayak yerim, umarım sağ çıkarım şimdiden sağolun.

En kötü evden kovulur, bekçi abilerle 1 gece geçiririm. 1 yastık 1 battaniye isteyip
Hocam geçin babanızın önüne sohbet muhabbet edin sonra yakın sigarayı bitsin işte. Sonra konuşun.

Arkadaşlar 1 saat önce geçtim karşısına aldım paketi yaktım 1 dal, ilk önce dik dik baktı şok oldu, sonra birşeyler söyledi anlamadım orda. Bir anda üstüme doğru gelmeye başladı o sırada kaçtım evden. Sonra babam aradı, çabuk eve gel dedi bende yok gelmicem dedim kapattım. Eve gidersem hoş şeyler olmayacağını biliyorum çünkü, bu geceyi dışarda geçiricem. Şoktayken kaçtığım iyi oldu yoksa dayağı çoktan yemiştik.

Arkadaşlar 1 saat önce geçtim karşısına aldım paketi yaktım 1 dal, ilk önce dik dik baktı şok oldu, sonra bir şeyler söyledi anlamadım orada. Bir anda üstüme doğru gelmeye başladı o sırada kaçtım evden. Sonra babam aradı, çabuk eve gel dedi bende yok gelmicem dedim kapattım. Eve gidersem hoş şeyler olmayacağını biliyorum çünkü, bu geceyi dışarıda geçireceğim. Şoktayken kaçtığım iyi oldu yoksa dayağı çoktan yemiştik.

Hocam peki şimdi ne yapacaksınız.

Ben gizli içtim en son babamdan sopayla dayak yediğimi hatırlıyorum. Sonra birşey dememişti. Bi dayak ye istersen sonra gerisine demezler bişey.

@Gabriel Barsch şu an ne oldu eve gittiniz mi hala dışarıda mısınız?
O akşam eve gitmedim, abimi aradım abimde kaldım. Abim daha anlayışlı oldu en azından, uyardı içme dedi bir ton nasihat verdi. ( O da içiyor.) Tamam felan dedim. Ertesi gün eve geri gittim kimse benle konuşmadı yüzüme bile bakmadı, direkt geçtim odama yattım. Şuan kimse beni muhatapa almıyo konuşmuyo son durum böyle.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı