Aileyi bir daha görememe korkusu

Dostum eğer durum devam ediyorsa bunun için bir psikoloğa görünmeni tavsiye ederim. Bir de sormak istediğim bir soru daha var başka konularda sürekli kaygılı mısın en kötüsünü düşünüp kafanda kuruyor musun?

Delirecek duruma gelmediyse psikoloğa gerek yok. Ki öyle bir durum gözükmüyor o yüzden problemleri kendisi çözmesi daha sağlıklı daha iyi olur deneyimlenir.

Delirecek duruma gelmediyse psikoloğa gerek yok. Ki öyle bir durum gözükmüyor o yüzden problemleri kendisi çözmesi daha sağlıklı daha iyi olur deneyimlenir.

Dostum yanlış düşünüyorsun bende 1-2 yıl önce bundan farklı bir kaygı geçirdim geçer dediler sorun büyük değil dediler. Şu anda gereksiz gerekli her şeyde korkuyorum ve sanki hapis yiyecekmişim gibi hissediyorum. Benim de böyle bir konum var bakabilirsin ve yorum yapabilirsin.

Psikologlar sadece hastalık seviyesine gelmiş insanlara yardımcı olmazlar, aynı zamanda ruh sağlığı yerinde olan insanlara da yardımcı olurlar. Bir psikolog ile konuşmak onu rahatlatabilir.

@Xeen0 adlı arkadaş haklı. Bana bundan 1 yıl önce az daha dava açılacaktı, artık tanımadıklarımla hiçbir şey hakkında konuşamıyorum. Her an dava açacakmış gibi geliyor. Çok kötü bir şey.

@kade dostum ne için açılacaktı benimle paylaşabilir misin?

Özel bir neden hocam. Sadece şunu söyleyeyim, ben suçlu değildim. Bana dava açacak kişi suçluydu . O yüzden açamadı.

Dostum bende suçlu olmadığım halde dava yiyip ceza alacağımı ya da bazı şeylerde suçlu olsam bile o kadar ağır cezalar almayacağımı bilsem bile sanki çok ağır yaptırımları olacak cezalar alacağımı düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…