Aileyi bir daha görememe korkusu

Dostum bende suçlu olmadığım halde dava yiyip ceza alacağımı ya da bazı şeylerde suçlu olsam bile o kadar ağır cezalar almayacağımı bilsem bile sanki çok ağır yaptırımları olacak cezalar alacağımı düşünüyorum... :(
Geçmiş olsun hocam, çok kötü bir durum olmalı. 😕

Korkmanın bir faydası yok. Her zaman kendini hazır tutman gerek. Ne zaman kime ne olacağı belli olmaz. Bugün varız, yarın yokuz. O yüzden hayatını en güzel şekilde geçirmeye çalış. Kötü düşünceler ile bu hayat çekilmez. Hepimizin başına bir gün gelecek korkular bunlar. Önleyebileceğimiz bir şey olsa düşünmemize gerek olurdu. Ama elden bir şey gelmediği için düşünmeye gerek yok.

Sen sadece kendi ayakları üzerinde durabilen bir birey olmaya çalış. Aileye çok bağlı olmak iyi değil. Sudan çıkmış balığa dönmemek için kendini hayata iyi hazırlamalısın. Zaten şu an bunları düşünmemen gereken yaştasın. Yaşının keyfini çıkarmaya bak. Çünkü tekrardan çocukluk zamanlarına dönemeyeceksin. Zaman hızlı akıp gider. Hep pozitif olmaya çalış.

Hocam herkesin gerçeği bu yapacak bir şey yok hayatınızı yaşayın daima düşünmeyin bunları anı yaşayın ailenizi üzmemeye çalışın hayat fanı ölüm anı hayattaki tek gerçek.Su sözü de çok severim bırakayım şuraya hayırlı bayramlar
images (1).jpeg

Psikologlar sadece hastalık seviyesine gelmiş insanlara yardımcı olmazlar, aynı zamanda ruh sağlığı yerinde olan insanlara da yardımcı olurlar. Bir psikolog ile konuşmak onu rahatlatabilir.

Her sorunu başkaları ile çözmek iyi değil sorun senin sorunun kendin çözmen en sağlıklısı olur.
Bende zor bir durum psikologluk bir durum yaşadım çok sıkıntıya girdim fakat problemin kaynağını buldum ve sorunu çözdüm şu an iyiyim fakat sorunu kendin çözemeyeceksen psikoloğa git.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı