D
deepdark0
Ziyaretçi
Bu gibi oyunları sevdiğini söyle. Zevklerini anlat. Veya para biriktirip kendin al.
Anlamadım ne manada ilerleyemem?Sen bu gidişle irelileyemezsin.
Bu kadar tırsak olursan olmaz bu iş diyor. Aldığım hiçbir oyundan ailemin haberi yok PS4 oyunları hariç. Bir sıkıntı çıkmadı. Git Migros'a veya nereden alacaksan al gel.Anlamadım ne manada ilerleyemem?
Kardeşim, sen daha büyüyeceksin, ailen, çocuğun olacak, kendi başına kararlar alman gerekecek, o zaman da mı "yok, bunu yapamam, ailem istemiyor" diyeceksin. Oyun işte, sen oynayacaksın, aileye sormanın, meseleyi büyütmenin ne anlamı var?Anlamadım ne manada ilerleyemem?
Habersiz al. Ben öyle yapıyorum. Steamden alıyorum.Arkadaşlar şimdi direk konuya geçeyim. Ailem Steam'den Game Dev Tycoon oyununu almama izin vermiyor. Sebebini sorduğumda ise böyle basit oyunlara para verilmez diyorlar. Daha önce Steam'den alışverişim oldu fakat hep kaliteli sayılacak oyunlardı. Gerçi 4 tane zaten de. Şimdi sizden bu oyunu almaya ailemi nasıl ikna edeceğime dair çözüm önerilerini bekliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.