Arkadaşlar direkt konuya geçeyim benim ailem oyunlara çok uzak kişiler ne kadar uzak olduklarını anlamanız için şöyle açıklayayım annem bütün oyun içi ödemelerin pay to Win oyunlarındaki gibi oldugunu sanıyor ve günah diyor. Kaç kere nazik bir şekilde sorduğumu ve kaç kere azar yediğimi bilmiyorum.
Arkadaşlar direkt konuya geçeyim benim ailem oyunlara çok uzak kişiler ne kadar uzak olduklarını anlamanız için şöyle açıklayayım annem bütün oyun içi ödemelerin pay to Win oyunlarındaki gibi oldugunu sanıyor ve günah diyor. Kaç kere nazik bir şekilde sorduğumu ve kaç kere azar yediğimi bilmiyorum.
Oyun mu almayı düşünüyorsun yoksa bir oyunda oyun içi harcama mı yapmak istiyorsun? Annen pay to win'i nasıl biliyor merak ettim. Günah diyor üstelik. Şey mi diyor yoksa diğerleriyle adaletsiz rekabet etmen büyük günah mı diyor?
Oyun mu almayı düşünüyorsun yoksa bir oyunda oyun içi harcama mı yapmak istiyorsun? Annen pay to Win'i nasıl biliyor merak ettim. Günah diyor üstelik. Şey mi diyor yoksa diğerleriyle adaletsiz rekabet etmen büyük günah mı diyor?
Kanka pay to Win'i bilmiyor ama ona göre para ödeyip kazanmak günah ve oyun içi alışverişlerde kozmetik alışveriş olduğunu bilmiyor sadece pay to Win oyunlarda olan mantığın olduğunu sanıyor ayrıca her şeye karşılar oyun içine de, oyun almaya da.
Annenize bence düzgün anlatamamışsınız. Olayı düzgünce açıklayıp ona asıl günahın adamların emek verdiği, çok büyük paralar döktüğü bu yapımları korsan olarak kullanmak olduğunu belirtin.