Aileyi oyun almaya ikna etme

user149848902

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar direkt konuya geçeyim benim ailem oyunlara çok uzak kişiler ne kadar uzak olduklarını anlamanız için şöyle açıklayayım annem bütün oyun içi ödemelerin pay to Win oyunlarındaki gibi oldugunu sanıyor ve günah diyor. Kaç kere nazik bir şekilde sorduğumu ve kaç kere azar yediğimi bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Karşına al ve mantığı anlat fakat anlarlar mı bilmem.

Kaç yaşındasın? Kendi paranı biriktirip oyun alabilirsin. Benim ailem de oyun karşıtı fakat bana pek bi' şey demiyorlar.

Kendine ininal veya Papara kart al, hic ugrasma cidden de.

Arkadaşlar şimdi diyeceğim şey daha komik gelecek kendi paramla almama karsılar ininal almayı denedim karşı çıktılar.

Kanka pay to Win'i bilmiyor ama ona göre para ödeyip kazanmak günah ve oyun içi alışverişlerde kozmetik alışveriş olduğunu bilmiyor sadece pay to Win oyunlarda olan mantığın olduğunu sanıyor ayrıca her şeye karşılar oyun içine de, oyun almaya da.

Annenize bence düzgün anlatamamışsınız. Olayı düzgünce açıklayıp ona asıl günahın adamların emek verdiği, çok büyük paralar döktüğü bu yapımları korsan olarak kullanmak olduğunu belirtin.

Arkadaşına ver parayı Steam'den hediye etsin. Annen sorarsa anne korsan indirdim Technopat'ta linç yemek için dersin.

Muhtemelen yaşın küçük fakat oyunu çok almak istiyorsan kendi paranın bir kısmıyla gizlice ININAL kart alıp oyunu satın alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…