Aileyi oyun almaya ikna etme

user149848902

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar direkt konuya geçeyim benim ailem oyunlara çok uzak kişiler ne kadar uzak olduklarını anlamanız için şöyle açıklayayım annem bütün oyun içi ödemelerin pay to Win oyunlarındaki gibi oldugunu sanıyor ve günah diyor. Kaç kere nazik bir şekilde sorduğumu ve kaç kere azar yediğimi bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar direkt konuya geçeyim benim ailem oyunlara çok uzak kişiler ne kadar uzak olduklarını anlamanız için şöyle açıklayayım annem bütün oyun içi ödemelerin pay to Win oyunlarındaki gibi oldugunu sanıyor ve günah diyor. Kaç kere nazik bir şekilde sorduğumu ve kaç kere azar yediğimi bilmiyorum.
Karşına al ve mantığı anlat fakat anlarlar mı bilmem.

Kendine ininal veya Papara kart al, hic ugrasma cidden de.

Arkadaşlar şimdi diyeceğim şey daha komik gelecek kendi paramla almama karsılar ininal almayı denedim karşı çıktılar.
Oyun mu almayı düşünüyorsun yoksa bir oyunda oyun içi harcama mı yapmak istiyorsun? Annen pay to Win'i nasıl biliyor merak ettim. Günah diyor üstelik. Şey mi diyor yoksa diğerleriyle adaletsiz rekabet etmen büyük günah mı diyor?

Kanka pay to Win'i bilmiyor ama ona göre para ödeyip kazanmak günah ve oyun içi alışverişlerde kozmetik alışveriş olduğunu bilmiyor sadece pay to Win oyunlarda olan mantığın olduğunu sanıyor ayrıca her şeye karşılar oyun içine de, oyun almaya da.

Annenize bence düzgün anlatamamışsınız. Olayı düzgünce açıklayıp ona asıl günahın adamların emek verdiği, çok büyük paralar döktüğü bu yapımları korsan olarak kullanmak olduğunu belirtin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı