Aileyi oyun almaya ikna etme

Annenize bence düzgün anlatamamışsınız. Olayı düzgünce açıklayıp ona asıl günahın adamların emek verdiği, çok büyük paralar döktüğü bu yapımları korsan olarak kullanmak olduğunu belirtin.

Kanka sence ben bunu yapmadım mı bu konuyla alakalı yaklasık 5 saat konusmuslugumuz var ama olmuyor bir türlü ikna edemiyorum arkalarından iş çevirmekte istemiyorum ama anlamıyorlar.
Arkadaşına ver parayı Steam'den hediye etsin. Annen sorarsa anne korsan indirdim Technopat'ta linç yemek için dersin.

Bunu yapabilirim teşekkürler.

Kendi paranı falan biriktirip oyun alma. Aldığın harçlığı arkadaşlarınla dışarı çıktığında harcarsın, oyuna verme tüm harçlığını.

Aileni ikna etmeye çalış, orijinal oynayarak oyunun yapımcısına destek olduğunu söyle, oyunun fiyatını hak ettiğini söyle. Yine kabul etmezlerse korsan oyna.

İleride kendi paranı kazanmaya başladığın zaman beğendiğin oyunları alırsın.

Arkadaşlar direkt konuya geçeyim benim ailem oyunlara çok uzak kişiler ne kadar uzak olduklarını anlamanız için şöyle açıklayayım annem bütün oyun içi ödemelerin pay to Win oyunlarındaki gibi oldugunu sanıyor ve günah diyor. Kaç kere nazik bir şekilde sorduğumu ve kaç kere azar yediğimi bilmiyorum.

20 yaşındaki birine ailesi karışıyor mu ne kadar ilginç.

Kendi paranı falan biriktirip oyun alma. Aldığın harçlığı arkadaşlarınla dışarı çıktığında harcarsın, oyuna verme tüm harçlığını.

Aileni ikna etmeye çalış, orijinal oynayarak oyunun yapımcısına destek olduğunu söyle, oyunun fiyatını hak ettiğini söyle. Yine kabul etmezlerse korsan oyna.

İleri de kendi paranı kazanmaya başladığın zaman beğendiğin oyunları alırsın.

Katılıyorum hocam size. Veya Steam cüzdan koduda alabilirsin Migros vb yerlerden.

Küçük yaş girince reddedilme korkusu yüzünden bence.
Ben hiç yaşıyla dalga geçilip cevap verilmeyen kişi görmedim.

20 yaşındaki birine ailesi karışıyor mu ne kadar ilginç.

Oyunu küçükseniz korsan oynayın ileride satın alırsın. Kimse seni korsan oynadığın için linç etmez ama destek almaya çalışırsan edilirsin ve virüs riski var. Veya gamejolt.com'dan bedava indie oyun vs. indir onları oyna.

Oyunu küçükseniz korsan oynayın ileride satın alırsın. Kimse seni korsan oynadığın için linç etmez ama destek almaya çalışırsan edilirsin ve virüs riski var. Veya gamejolt.com'dan bedava indie oyun vs. indir onları oyna.
Olabilir ama Technopat diğer sitelere kıyasla daha iyi bence. Kastettiğim yaştan dolayı küçük görülme korkusunun olmaması.

Eskiden oluyordu o bana da. Taktikleri söyleyeyim;
1. P2W sistemleri adamakıllı anlat. Galiba sen oyun alacaksın, oyun içi harcama yapmayacaksın.
2. Ailen günah diyor. Günah diyorsa korsan oyna da dememeli. Eğer derse sen emeği bedavaya getirdiğini, bunun da o yapımcıya zarar verdiğini(ekonomik anlamda) söyle, orada emek verenlerin hakkını yiyeceğini söyle. Bu da günahtır sonuçta. Ailen anlar herhalde.
3. Kaç yaşındasın? Notların kaç? Notların kötü ise senin ders çalışmanı isteyebilirler. Notların kötü ise bir şey yapamazsın. Yükselt notlarını. Notların kötü diye ailen çalışmanı istiyor, oyunlara zaman ayırmamanı istiyor olabilir. Eğer bunu istiyorlarsa da haklılar.
4. Ailen günah diyor, neden günah düşündüklerini sor? Onlar için oyun almak neden günah? Bu bilgiyi edin.

Eğer konunun içinde bir miktar para sıkıntısı varsa düşük bütçeli oyunlara bakmalısın. Sadece günah diye düşündükleri içinse işin daha zor. Ama korsan oyun alırsam çok büyük kul hakkı, cehennemde yanarım tarzı duygu sömürülerine başvurursan belki olabilir. Benim önerilerim bu kadar. 😄

Yaştan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Ben 15-16 yaşlarımdayken para harcama lüksüm pek yoktu. Özellikle oyuna, hiç yoktu. Şuan 21 yaşındayım harcadığım paranın hesabını soran yok. Yaştan kaynaklandığını düşünüyorum.

Eğer konunun içinde bir miktar para sıkıntısı varsa düşük bütçeli oyunlara bakmalısın. Sadece günah diye düşündükleri içinse işin daha zor. Ama korsan oyun alırsam çok büyük kul hakkı, cehennemde yanarım tarzı duygu sömürülerine başvurursan belki olabilir. Benim önerilerim bu kadar. 😄
Ben olsam okuldan giderken İninal kart çıkarır, okula giderken kendi harçlıklarımdan haftalık 10 TL(harçlığı kaç tl bilmiyorum fazla ise daha çok alabilir)alır,yatırırdım. Tabii,okul zamanında.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı