Aim ısınması gün sonunda gider mi?

Pratik olarak beyninde kalır o yüzden bir maça girerken tekrardan ısınman gerekiyor. Futbol tarzı oyunlarda da durum böyle.

Isınma değilde aim antrenmanı yapmanız etkili olur. Isınmayı maç öncesi yapın.

Bence tam aksine, daha da iyi olur çünkü kas hafızası zamanla oturan bir şey.
Kas hafızası öyle bir şey değil. %99 zırva bir şey.

Son düzenleme:
Isınma değil de aim antrenmanı yapmanız etkili olur.

Kas hafızası öyle bir şey değil. %99 zırva bir şey.

Buna katılmıyorum. Oyun bazında ne kadar etkili tartışılır. Ama benim için gayet etki ediyor. Kendim yıllardır gitar çaldığım için o an yaptığım pratik aradan biraz zaman geçtikten sonra pratik yaptığım andakinden bile daha pürüzsüz oluyor. Veya aim konusunda da aynı şekilde. Zırva demek saçma.

Gider bunu deneyimledim, yok hafızaymış yok şuymuş bahane. Gün sonunda gider hatta o kadar çalıştıktan sonra ertesi gün çalışmadan girersen daha kötü olduğunu görürsün.

Hocam o sizin kol yapınıza göre değişir. Yazın 3 ay boyunca durmadan valorant oynadım ve sabah kolumu fazla ısındırdığımda ilk maçlar makine gibi oluyordum fakat maçtan maça kolumun yorulduğunu hissediyorum. Gece kolum baya kötü oluyor hep ağrıyor. Tepki veremiyorsunuz falan. Sabah daha basit çalışmalar yaparak girdiğimde ise ilk maçlar ortalama oynuyorum. Gece girdiğim her maçta peek noktaya ulaşmış oluyorum ve kolum hiç ağrımıyor. Yani kısaca sabah kolunuzu çok yormayın. Ben poligon bile girmiyordum direkt 2 dm sonrasında maça giriyordum. Isınıcam diye kolunuzu yormayın.

Buna katılmıyorum. Oyun bazında ne kadar etkili tartışılır. Ama benim için gayet etki ediyor. Kendim yıllardır gitar çaldığım için o an yaptığım pratik aradan biraz zaman geçtikten sonra pratik yaptığım andakinden bile daha pürüzsüz oluyor. Veya aim konusunda da aynı şekilde. Zırva demek saçma.

Gitar ile Aim aynı şey mi? Aim çok farklı bir şey benzetme yapamazsınız. Kas hafızası denen saçmalığın aim denilen şeye tek faydası sen oyunu uzun süre oynamadığın zaman bu 6 ay 1 yıl gibi süreler sonrasında oyuna döndüğünde eski aimini toparlamana yarar. Öyle aim ve kas hafızası herkesin bildiği gibi bir şey değil. Türk Valorant içerik üreticilerinde bir şeyden anladığı yok o aim geliştirme videolarının neredeyse hepsi zırva. Sizin aiminizi etkileyen şey kas hafızası değildir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı