Doğru bir temele oturtulmamış uygulamalar çok büyük sonuçlara neden olabilir. Öncelikle hocamızın da dediği gibi bolca çalışmanın ardından oyundan uygulaması en doğrusu olacaktır.Ama işte bunların hepsini oyunda uygulayacak olay o.
Doğru bir temele oturtulmamış uygulamalar çok büyük sonuçlara neden olabilir. Öncelikle hocamızın da dediği gibi bolca çalışmanın ardından oyundan uygulaması en doğrusu olacaktır.Ama işte bunların hepsini oyunda uygulayacak olay o.
Bunun için "Derecesiz" isimli moddan ziyade "Deathmatch" isimli mod daha doğru olur gelişim/zaman oranını düşündüğümüzde.Ama işte bunların hepsini oyunda uygulayacak olay o.
Daha ne gelişecen kardeşim. Millet bronzeda çürüyor.Şu an immo1'den düştüm. Güncel rankım D3. Hedefim ise Radiant.
Arkadaşımızın hedefi Radiant'mış ve Immortal'dan düşmüş. yeterli çalışma ile çok daha iyi bir şekilde tekrar çıkabilir.Nesi az Allah'ını severseniz?
Hocam cs go oynayın şakasız acayip iyi gelişiyor.Yeterli mi süre olarak? Yeterli değilse 5-6 saat olarak ayarlamayı düşünüyorum.
Kesinlikle katılıyorum bu düşüncenize.Arkadaşımızın hedefi Radiant'mış ve Immortal'dan düşmüş. yeterli çalışma ile çok daha iyi bir şekilde tekrar çıkabilir.
Kas hafizasını geliştirmenin en iyi yolu bol pratik yapmaktır ve "Deathmatch" modu bunun için biçilmez kaftandır.Bunun için "Derecesiz" isimli moddan ziyade "Deathmatch" isimli mod daha doğru olur gelişim/zaman oranını düşündüğümüzde.
Doğru çalışma şeklini ve doğru antrenmanları nasıl bulabilirim?Arkadaşımızın hedefi Radiant'mış ve Immortal'dan düşmüş. yeterli çalışma ile çok daha iyi bir şekilde tekrar çıkabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.