Arkadaşlar Aim Lab cidden aim geliştiriyor mu? Geliştiriyor ise hangi ayarlar daha önemli?
Arkadaşlar Aim Lab cidden aim geliştiriyor mu? Geliştiriyor ise hangi ayarlar daha önemli?
Fazla işe yaramıyor gibi hocam poligonda çalışın bence.Arkadaşlar Aim Lab cidden aim geliştiriyor mu? Geliştiriyor ise hangi ayarlar daha önemli?
Evet geliştiriyor fakat eğer ki 60 Hz bir monitore sahipsen ne kadar çalışırsan çalış maalesef ki bir yere kadar; bundan sonrası ekipman güncellemesidir.
Oynadığın oyunda daha iyi Aim'in olur, ama sadece Aim'in olur. Oyun ve karakter kabiliyeti olmayan sadece Aim'i olan kişiler görüyorum Valortan'da, bir maç vuruyor bir maç vuramıyorlar.
Sadece aim kasmak kadar saçma bir gelişim beklentisi yok. Bir sürü kavram varken önce aim kasmak hiç mantıklı değil.
Bol bol Aim Lab kasacağınıza bol bol oyun oynayın, oynadıkça oyun kabiliyetiniz artacak aynı zamanda Aim'de kasmış olacaksınız.
75Hz ile immo 3'te takılan arkadaşım var, kendisinin maddi durumu iyi değil. 80Hz Overclock'lu monitörüm ile immortal olabildim. Şu an 165Hz oynuyorum arada devasa üstünlük farkları olmasa da stabilile açısından farklar oluyor.
Valorant'ta Gold'un üstüne oyuncu dengesizliği ve benim de mental dengesizliğimden kaynaklı yukarı çıkamadım, lakin CS de Lem'e kadar çıkabildim 75Hz ile; tabii sonrası maalesef ki olmuyor rakipler 144, 165, 240 Hz gibi monitörlerde oynadığı için çok önceden goruyor ki kendimde denedim 240 Hz monitör.
240'ta CS ve Valorant deneyimleyince inanılmaz bir öz güven ve anlık heyecandan kaynakli iy oynamış ve MVP oynamıştım internet kafede test ettiğimde.
Tabii ki 60 Hz de bile immortal ranklara çıkan var ama gerçekten zor oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.