Aim performansını artırmak için ne yapmalı?

TReetuCi

Centipat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD RX 570 / MSI A320M A Pro VD S / AMD Ryzen 5 5500 / 16 GB RAM / 450GB SSD / 120 GB SSD / 1 TB Hard Disk / Irid 300 / HyperX Alloy Core / Rampage Hyalo M1 / Rampage RM-K60 DROP PLUS Siyah All In One USB Typ-C ve 3.5mm Çıkışlı 7.1 Surround Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık / Casper Excalibur 23.8'' 200Hz 1MS Curved G-Sync FreeSync / ASUS VP228HE 21.5" 60 Hz 1ms HDMI Full HD / Redmi Note 13 Pro 5G
Meslek
Öğrenci
Başlıkta da yazdığı gibi aim geliştirmem lazım ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Son maçlarım tamamen lose olarak devam ediyor, aimim berbat hale geldi. Nasıl düzeltirim?

Başlıkta da yazdığı gibi aim geliştirmem lazım ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Son maçlarım tamamen lose olarak devam ediyor, aimim berbat hale geldi. Nasıl düzeltirim?

Aimstar method var araştır bak uygula bir de solo girme asla ya Duo ya da beşli gir

Hocam aimim pek iyi değil fakat yine de kendi rutinimi yazıyorum belki işinize yarar.
Poligonda:
1-5 dakika boyunca hareket ederken botların kafalarını takip.
2-5 dakika boyunca hareket (a ve D) ederek One tap.
3- 5 dakika boyunca flick.

Savaş kısmında istediğiniz kadar DM ve TDM (TDM'ler çok iş görüyor) atın. Size yeterli geldiği noktada bir tur tamgaz atıp sonucu görebilirsiniz.
İyi oyunlar dilerim.

Hocam aimim pek iyi değil fakat yine de kendi rutinimi yazıyorum belki işinize yarar.
Poligonda:
1-5 dakika boyunca hareket ederken botların kafalarını takip.
2-5 dakika boyunca hareket (a ve D) ederek One tap.
3- 5 dakika boyunca flick.

Savaş kısmında istediğiniz kadar DM ve TDM (TDM'ler çok iş görüyor) atın. Size yeterli geldiği noktada bir tur tamgaz atıp sonucu görebilirsiniz.
İyi oyunlar dilerim.
Az ve gelişim için önü kapalı

Öneriniz var mı önünü açabilmek adına hocam

Şu anda Poligon'da çalışmak eskidi artık aimstar method araştırın Aim Lab gibi uygulamalarda kendinize program oluşturun ancak asla sürekli aynı programı uygulamayın tıkandığınız yerde programın zorluğunu artırın bunları burada anlatamam internetten araştırmak YouTube'dan bakmak daha mantıklı olur

Ek olarak oyuna bir süre ara vermeniz mental açıdan toparlanmanıza büyük katkı sağlar geri döndüğünüzde eskisi gibi oynayabilme ihtimaliniz gayet yüksek.

Şu anda Poligon'da çalışmak eskidi artık aimstar method araştırın Aim Lab gibi uygulamalarda kendinize program oluşturun ancak asla sürekli aynı programı uygulamayın tıkandığınız yerde programın zorluğunu artırın bunları burada anlatamam internetten araştırmak YouTube'dan bakmak daha mantıklı olur
İngame çalışmak eğer oyuncu tek oyun odaklıysa daha çok iş görür gibi (oyun mekanikleri açısından)

Ek olarak oyuna bir süre ara vermeniz mental açıdan toparlanmanıza büyük katkı sağlar geri döndüğünüzde eskisi gibi oynayabilme ihtimaliniz gayet yüksek.

İngame çalışmak eğer oyuncu tek oyun odaklıysa daha çok iş görür gibi (oyun mekanikleri açısından)

Asla öyle düşünme dediğim şeyleri uyguladıktan sonra DM girilir 5+ falan biter

Technopat Haberler

Geri
Yukarı