Aim performansını artırmak için ne yapmalı?

Hocam bazı maçlarda 30/12 civarı giderken bazı maçlarda 12/28 oluyor nasıl çözebilirim bunu?

Mental ve takım solo girme biraz da normal böyle olması unlucky anlar olabiliyor bazen tüm maç boyu timingler peşini bırakmaz herkes her zaman aynı olamaz

Aimstar method var araştır bak uygula bir de solo girme asla ya Duo'ya da beşli gir.

Hocam beşli veya Duo giremem çünkü başka kimse yok çevremde arkadaşım var ama oynayamıyor yani her türlü solo oynuyorum.

Başlıkta da yazdığı gibi aim geliştirmem lazım ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Son maçlarım tamamen lose olarak devam ediyor, aimim berbat hale geldi. Nasıl düzeltirim?

Oynadıkça kendine geliyor. Ben oynamayı bırakmıştım uzun bir süre, sonra arkadaşlarla beraber girmeye başladım. İlk başlarda adam vuramıyordum ama yavaşça kendine geldi aim, sizde oynadıkça kendine gelir. Arkadaşlarla girebilirsiniz ayrıca.

Hocam beşli veya Duo giremem çünkü başka kimse yok çevremde arkadaşım var ama oynayamıyor yani her türlü solo oynuyorum.
Premate gibi siteleri kullanabilisiniz

Oynadıkça kendine geliyor. Ben oynamayı bırakmıştım uzun bir süre, sonra arkadaşlarla beraber girmeye başladım. İlk başlarda adam vuramıyordum ama yavaşça kendine geldi aim, sizde oynadıkça kendine gelir. Arkadaşlarla girebilirsiniz ayrıca.

Arkadaşım yok hocam.

Premate gibi siteleri kullanabilisiniz.

Hocam kullanayım fakat gelecek insanlar benden büyük olabilir ve ben onlardan bayağı küçüğüm o yüzden pek öyle siteleri kullanmayı istemiyorum ama yine de deneyeceğim teşekkürler.

Oynarken aktif olarak aiminizi düşünmeyin, saçma gelecek biliyorum ama aim çalışmadan oyuna girdiğimde çalışarak girmeye kıyasla daha iyi oynuyorum, belki sizde de öyledir. Eğer yine de aim çalışmak istiyorsanız üstteki arkadaşların attığı rutinleri uygulayabilirsiniz, fakat günde 15-20 dakikadan fazla çalışmanıza gerek yok.

Oynarken aktif olarak aiminizi düşünmeyin, saçma gelecek biliyorum ama aim çalışmadan oyuna girdiğimde çalışarak girmeye kıyasla daha iyi oynuyorum, belki sizde de öyledir. Eğer yine de aim çalışmak istiyorsanız üstteki arkadaşların attığı rutinleri uygulayabilirsiniz, fakat günde 15-20 dakikadan fazla çalışmanıza gerek yok.

Evet aslında geçen hafta iyiydi ve full Win alıyordum ama şu an da bir şey oldu alamıyorum kill vs. o yüzden yazdım teşekkürler :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı