Oyunda Skill'ler Class'lar gayet çeşitli, PvP Dengesini anlamak zor, karaktere hakim olabilmek için 1Lv, 65Lv arasında tecrübe edinip karakterin PvP ve PvE'deki rolleri, avantajları, dez avantajları gibi konuları keşfetmek gerekiyor. Üstelik oyuncuların sosyal hayatının etkilenmemesi açısından oyunun bazı noktalarda sınırı var.Güzel oyun ama oynayanları çöp adam.
Topluluktan kasıtın ne olduğunu anlayamadım, şahsen bütün online oyunlarda ilk okullu, hemen hakarete başvuran 1,50 boyunda ergenler ile karşılaştım ama Aion'da böyle bir durum söz konusu değil genellikle üniversite öğrencileri ve evli barklı insanlar oynuyor, çocuk çocuk davranışlar sergileyenler oyun içinde karalanıyor. Level kasma sistemi kanser dediğinize göre sarı görevlerin sizi 3 günde 65Lv yapabileceğini bilmiyorsunuz, bu oyunun ismi her açıldığında bu tip önyargılar yapıldığı için oyuncu sayımız düşük. Oyunun PvP server'e çevrildiğine pek katılamıyorum çünkü 75 Lv sınırdan sonra PvP yaparak PvP İtemler kasılıyor, PvE itemler(set) için yol yine PvE'den geçiyor, üstelik 75Lv'e kadar PvE oyun içerisinde zengin bir arkadaş ortamı kazandırabiliyor. Ayrıca PvP, PvE dengesi bu kadar iyi düşünülmüş ve Grafik kalitesi olarakda Aion çok zengin: Orta seviye ekran kartlarını bile zorlayabiliyor, teşekkürler.Çok uzun zaman geçirdim o oyunda. Topluluğu çöp. Level kasma sistemi kanser. Düşünülmüşlüğü çok güzel, PVE'si çok iyi idi şimdi onu da batırdılar. PVP serverlar açıldı korsan olarak o yüzden yapımcılar da oyunu PVP serverı hale getirmişti en son neredeyse. O yüzden ben de bırakmıştım. Blade&Soul, Tera Online, Guild Wars2 gibi güzel oyunlar varken bulaşma hiç.
3 Yıldır, sınavlar dışında zaman buldukça oynuyorum. Akşam saatlerinde oyuncu sayısı kat kat yükseliyor, bence eğlenceli.Ne kadardır oynuyorsunuz hocam oyunu siz? Benim bildiğim Aion'dan eser yok artık. O oyunun bu gün ki hali tam bir çöp geliyor bana.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.