Air M1 için macOS sonomo guncellemesi yapan var mı?

güneş66

Centipat
Katılım
21 Ekim 2022
Mesajlar
368
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, yeni macOS 14 beta geldi çok güzel gözüküyor. Mba M1 256/16 indiren var mi? Kasam donma gibi sorunlar yaşayabileceğimden çekiniyorum. Pilin hızlı bitmesi ısınma gibi problemler. Performansı ile ilgili bilgi sahibi birileri var mi ona gore indireyim. Ve beğenmezsem Ventura 13.4'e nasıl geri donucem?
 
Şu an denemenin tek yolu sanırım Apple Developer Program'a yıllık 650TL ücret ödemek, public beta Temmuz'da imiş.
 
Bilemeyiz hocam :D İlk developer betası sonuçta. Adı üstünde developer. Public olsa neyse.

Denemek isterseniz kurabilirsiniz tabi.
8 dakikası kaldı loading bitsin ilk izlenimlerimi aktarıcam. Public ne zaman çıkıyor ?

Indirdim su anlık her şey normal gözüküyor! geekbench 6.app testleri venturadan bir tik daha iyi cikti 100 puan kadar
 
Son düzenleme:
Ben kurup baktım ama pek büyük bir Update değil. New York, Los Angeles gibi şehirlerin canlı duvar kâğıtları var onun dışında masaüstüne widget koyabiliyorsunuz. Daha çok oyunculara odaklı bir Update.

Apple Gaming Wiki sitesinden şu anda Game Porting Toolkit ile DX11 ve DX12 olan hangi oyunları oynayabileceğinze bakabilirsiniz. WWDC'de tanıttıkları Game Mode henüz beta da yok, ama her Mac'te oyun oynayan kişinin karşılaştığı mouse hızlandırmasını kapatmaya bir tuş getirmişler. Artık Terminal'e kod yazmak ya da ek program kullanmak zorunda değiliz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Reddit'te gördüğüm şu videoda M.2 Max ile Cyberpunk 2077 de 2056x1329 çözünürlükte ortalama 35 FPS alıyor. Burada asıl önemli nokta normal bir kullanıcının bile DX12 bir oyunu portlayabilmesi. Umarım oyun geliştiricileri bu fırsatı kullanır ve oyunlarını Mac'e portlar.
 
Bu sürüm bu konuda çok önemli evet. Umuyorum ki çok fazla oyun Mac'e portlanır. Bu arada güncellemede bana kalsa hatrı sayılır yenilikler var. Ama zaten Apple bu. Her sene büyük kapsamlı güncelleme yapmaz. Onu macOS 15 ya da yüksek ihtimal 16'da görürüz.
 
1686236485601.png

Sunumda Hideo Kojima'yı görünce Apple'ın oyun sektörüne iyi yatırımlar yapacağını herkes anladı zaten. Belki yeni çıkacak Death Standing 2 yi de Mac'e getirir Hideo Kojima.
1686236775814.png

Paranın nerede olduğunu görünce Apple boş durmaz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı