Airdots Bluetooth kulaklığı bilgisayara bağlamak

Etonon

Hectopat
Xiaomi Redmi Airdots TWS Bluetooth 5.0'a sahibim ve Windows 10 işletim sistemine sahip bilgisayarıma bağlamak istiyorum. Bluetooth 4.0 destekli dongle veya adaptörler uyum sağlar mı?

Dizüstü bir bilgisayarım var. Aynı kulaklıktan bende olmasına rağmen mikrofon ve ahize aynı anda çalışamıyor haberin olsun, yani ben beceremedim aynı anda çalışmayı...

Discord ses kanalındayken Valorant oynayayım dedim Valorant sesi gelmedi sadece Discord sesleri geldi hatırlatayım.

Bu arada ilk mesajım, eğer yanlışım olursa affet. İyi geceler

Dizüstü bir bilgisayarım var. Aynı kulaklıktan bende olmasına rağmen mikrofon ve ahize aynı anda çalışamıyor haberin olsun, yani ben beceremedim aynı anda çalışmayı...

Discord ses kanalındayken valorant oynayayım dedim valorant sesi gelmedi sadece discord sesleri geldi hatırlatayım.

Bu arada ilk mesajım, eğer yanlışım olursa affet. İyi geceler
Doğrudur jbl kablolu kulaklığımı adaptör olmadan bağladığımda aynı durum ile karşılaşıyordum, iyi geceler yardımcı olduğun için ben teşekkür ederim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı