AirPods 2. Nesil 2022'de Alınır mı?

2 hafta önce 2000 TL'ye AirPods 2 aldım. Normal bir kullanıcı olarak yani dışarıda müzik dinlerim filmimi izlerim kalabalık ortamlarda telefonla konuşurum. Ses kalitesi olarak beni bayağı memnun etti. Kalabalık ortamlarda insanlarla konuşurken kendilerine de sordum sesim nasıl ve anlaşılır mı? Onlar da iyi geldiğini ve anlaşılır olduğunu söyledi. Ek olarak şu ana kadar silikonlu kulaklık kullandım ilk defa silikonsuz kulaklık kullanıyorum. Dışarıda takıp çıkartması ya da kulaklık takılıyken insanlarla konuşması aşırı bir rahatlık. Genel olarak ben ciddi anlamda memnunum. Şarjı tek kullanımda 4-5 saat gidiyor ve kulaklıklar hızlı şarj oluyor.
Bende silikonsuz kulaklığı seviyorum ama dediğim gibi ANC önemli bir özellik..

Bende silikonsuz kulaklığı seviyorum ama dediğim gibi ANC önemli bir özellik.

Aslında haklısınız bazıları için önemli bir özellik olabilir ama. Silikonsuz kulaklığa geçtikten sonra mesela ben çalışırken ya da dışarıdayken birisi bana seslendiğinde onu az da olsa duymak beni hiç rahatsız etmiyor. Ya da kulaklık kulağımdayken birileriyle rahat bir şekilde iletişim kurabilmek hoşuma gidiyor. Mesela evdeyim sürekli AirPods 2 kulağımda geziyorum ev içinde. Aile bireyleriyle konuşmak olsun gece film izlerken kafamı üstüne koyabilmek falan olsun beni cezbetti. ANC önemli bir özellik ama bence kişiden kişiye değişebilir. Ve yakın zamanda MacBook bilgisayar almayı düşünüyorum onunla uyumlu bir şekilde kullanmak aklımdan geçtiği için ve iPhone bir telefon kullandığım için aldım yoksa farklı modeller tabii değerlendirilebilir az para değil sonuçta bu cihazlar.

iPhone 14 Pro Max kullanıyorum. Genel olarak kulaklık çok sevdiğim bir şey olmadığı için elimden geldiği kadar az para harcamak istiyorum.
Hocam biraz konu dışı olacak ama sen zaten parayı harcayacağın kadar harcamışsın :D Bu saatten sonra kulaklık almasan da olur :D
Neyse konuya gelecek olursak geçen hafta honor earbunds x model bluetooth kulaklık almıştım gerçekten kalitesi beni çok şaşırttı. Görünüşü vs. aynı airpods'lara benziyor çakma airpods diyebiliriz 580tl gibi bir rakama aldım tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı