AirPods 2.nesil bağlantısı kopuyor

eymenefeozzz

Decapat
Daha fazla  
Selam. AirPods 2. nesil bir kulaklığım var, telefona bağladığımda gayet düzgün çalışıyor fakat bilgisayara bağlayınca bir süre sonra sağ kulaklık sonra da diğer kulaklığın bağlantısı kesiliyor. Kulaklıkları kutuya koyup geri bağlayınca da düzeliyor, yardımcı olur musunuz?

Windows Bluetooth'a girip aygıtı unut dedikten sonra tekrar bağlanmayı denediniz mi? Genellikle AirPods serileri sadece iOS ile entegreli diğer tür sistem yazılımları hep problem çıkartıyor.

Bu bende de oluyordu, Windows 10 kullanirken blutut 5.3 adaptor kullandigimda ara ara kopuyordu, 5 adaptor de o kadar sorun olmuyordu. W11 + anakartin dahili blutut u ile hiç kopma yasamadim.

Windows Bluetooth'a girip aygıtı unut dedikten sonra tekrar bağlanmayı denediniz mi? Genellikle AirPods serileri sadece iOS ile entegreli diğer tür sistem yazılımları hep problem çıkartıyor.

Denedim.

Bu bende de oluyordu, Windows 10 kullanirken blutut 5.3 adaptor kullandigimda ara ara kopuyordu, 5 adaptor de o kadar sorun olmuyordu. W11 + anakartin dahili blutut u ile hiç kopma yasamadim.

Anakartın dahili bulutu derken anlamadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı