Airpods 2.nesil beyne zarar verir mi?

TheRedRavix

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci : AMD Ryzen 5 5600
Ekran Kartı : RTX 3060 OC V2 12GB
RAM : 16 GB
Anakart : B450M A PRO
Monitör : MSI G242 OPTİX
Win 11 Pro
Airpods Pro 2. Nesil kulaklığı Şubat 21 2023 tarihinde aldım. Bu kulaklığı almadan önce o kadar video izledim, kimse kulaklığın radyasyon yaydığından bahsetmedi, yalan yok ben de çok araştırma yapmadım. Herkes kulaklığın ses kalitesini övüp durdular. Dün sosyal medyada gezerken birinin Airpodsun çok fazla radyasyon yaydığını, fazla kullanımda beyinde kalıcı hasar vereceğini hatta kansere çevireceğini söylüyordu. Ben de merak ettim araştırmaya başladım. İnternete girdiğimde bu olayın 4 senedirden beri araştırıldığını tartışıldığını gördüm. Sıkıntı şu kimisi “ Tehlikeli kullanmayın “ derken bir tarafsa “ Her şey de radyasyon var, hatta kullandığınız ampulde bile var kulaklığın yaydığı radyasyondan zarar gelmez “ diyenler de var. Aranızda bu konunun deneyimlileri, hatta okulunu okuyanlar bile vardır. Kafam çok karışık, eğer beyin için çok tehlikeli ise satacağım cihazı. Çünkü ben normal insandan fazla kullanıyorum kulaklıkları. Abartmayayım eve kalırsam 12 saatları bulur işyerinde kullanmaya zaman yok.
Not: Şu an kablolu kullanıyorum, müzik kalitesi o kadar düştü ki anlatamam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu teknolojik ürünler piyasaya sürülmeden bir sürü testten geçiyor öyle bir şey olduğunu sanmıyorum ama tavsiye edilen kullanma süresini aşmamanız lazım. Yabancı bir kaynak günde 1 saat demiş mesela.

Bu teknolojik ürünler piyasaya sürülmeden bir sürü testten geçiyor öyle bir şey olduğunu sanmıyorum ama tavsiye edilen kullanma süresini aşmamanız lazım. Yabancı bir kaynak günde 1 saat demiş mesela.
Günde 1 saat mi?! 😧

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı