AirPods 2. nesil replika alınır mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu al...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Konuya en hakim adam TAA.

Hocam onlar 800 TL'den başlıyor zaten. 😳

Hocam durumunuz yetmiyorsa almayın o zaman. Bu kadar insan orjinaline sadece marka için mi veriyor? Hem sağlık açısından hem de kaliteli (kaliteden kastım sesi temiz vermesi ve mikrofonun piyasaki bütün tws lere göre en iyi olması) olduğu için alıyor. Eğer öyle olmasaydı bizde çakma alırdık. Lütfen gidin bütçenize uygun bilinen bir markadan alın. Çakma ürünlerde sar değerlerine bile bakılmıyor. Piller ise belli değil. Bazı insanlar AirPods görüntüsü olduğu için alıyor.
Bu arada çok fark var tabiki. Çoğu üst segment markanın kulaklıklarını denemiş biri olarak bazı çinli modeller hariç yanına yaklaşamazlar. Tabi ki de kıyas yapamayız biri 10 dolarlık cihaz biri 200 dolarlık. İlla fark olucak.
Yani 200₺ lik cihazdan 2500₺ lik Sennheiser Performansı bekleyemeyiz.
Bende Apple’nın kablolusu vardı bir de AirPods Pro vardı ikisinde de aynı müziği açıp çok test yaptım. Farkı net anlaşılıyordu ama fark 20 kat fiyat farkı vericek kadar değildi. AirPods ile dinlerken derinlik katıyor müziği daha size yakın duyuyorsunuz. Ama bu işin en üst noktası ne diye sorarsanız tabiki Sennheiser True Wireless2. Öyle bir müzik duyuyorsunuz ki sanki biri size özel konser veriyor.

Son düzenleme:

Hocam onlar 800 TL'den başlıyor zaten. 😳
Uzun ömürlü ürünler ancak. Bahsettiğiniz bütçedeki ürünler çok dandik ürünler. Plastiği çok kalitesiz, ses kalitesi çok kötü, bluetooth çekimi çok kötü ve sürekli kesilen şekilde, dışarı çok ses veriyor ve pili çok çabuk bitiyor. Belki herkes alıp taktığı ve bir statü simgesi olduğu için siz de özenip almak istemiş olabilirsiniz ancak kısa sürede bozulacaktır, cildinizde kaşıntıya sebep olacaktır. Bozulduğu için yenisini alma ihtiyacı duyacaksınız. Uzun vadede çok daha fazla para çıkacak. Oluşacak sağlık ve güvenlik sorunlarından bahsetmiyorum bile. Ya dediğim bilindik markaların orijinal ürünlerini satın alın veya bütçeniz dahilinde güzel bir kablolu kulaklık alın. Ve emin olun ki o kulaklıklar güzel gözükmüyor.

Bunları yok saymayın.

100 TL'ye şayomi Earbuds al, 2 yıl kullandım ses kalitesi güzel fiyatına göre, bende ki ürün ya çakma ya orijinal tam çözemedim ama ara sıra kesilme ve takılma oluyordu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı