AirPods 2 Pro vs Galaxy Buds 3 Pro

Peki aynı şey Android cihazı kullanıp AirPods kullanmak isteyenler için de geçerli mi ben S24 Ultra kullanıyorum AirPods 4 almak istiyorum iPhone cihazı ile eşleyip ayarlarını yaptıktan sonra kullanabileceğim galiba bilen veya denemiş biri de yanıtlarsa sevinirim.

Hayırlı olsun ANCsi buds3 prodan iyidir. Ben yine de aynı ikilemde kalnlar için bilgi vereyim. Samsung ses karakterini değiştirdi ve daha üst seviyeye çıkardı. Bu sefer çif sürücü olayına bağımsız çift anfiyi de ekledi yani 4 adet anfi var.

Ayrıca samsungda bir yönetici kadro değişikliği oldu deniyor yeni gelen kadro airpodsun kontrol olayını olduğu gibi kopyala yapıştır yapmışlar o yüzden zaten android bir telefonda sevdiğiniz ekolayzır ayarını yaptıktan sonra uygulamaya gerek de kalmaz.

şu an buds3 pronun 2 dezavantajı var:
-ANC airpods pro 2den bi tık geride
-Kutudan çıkarma olayı QCY t18 gibi ters ve gömülü yapılmış çıkarırken zorlanabiliyorsunuz.
Onun dışında iphoneda gayet uyumlu çalışan bi kulaklıktır. Samsungda daha ayrıntılı tiz alırsınız ama o ayrıntı zaten airpods pro 2de de yok AAC sınırlamasından dolayı.
Peki aynı şey Android cihazı kullanıp AirPods kullanmak isteyenler için de geçerli mi ben S24 Ultra kullanıyorum AirPods 4 almak istiyorum iPhone cihazı ile eşleyip ayarlarını yaptıktan sonra kullanabileceğim galiba bilen veya denemiş biri de yanıtlarsa sevinirim.

Evet kullanabilirsiniz. Ben s10e telefonda kullandım airpods pro 2yi, wavelet ile ses karakterini de değiştirebiliyorum. Airpods 4 almaya değecek bi kulaklık değil yalnız soundpeats falan alınabilir. Sadece airpods pro 2 almaya değen bi kulaklık çünkü diğer markalarda olmayan üstünlükte ANCsi ve rahatlığı var. Ama düz airpodsların bi olayı yok çok fazla alternatifiniz var. buds3 de alabilirsiniz.

Kulağınıza silikon sokamıyorsanız ve ANC istiyorsanız o zaman airpods 4 anc alabilirsiniz onun dışında airpodsların bi olayı yok bende bi ton kulaklık var amiral.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı