3.nesillerinde 'tıkaç' yok ki.Pro modelerde var.2 mi 3 mü diye soruyor.2. Nesil bence ergonomi ve rahatlık olarak en iyi model. Tıkaçlı olan Pro'lar bence rahatsız ve kulaktan çıkıyor. 2. Nesil ve Kablosuz Şarj kutusu alın derim.
3.nesillerinde 'tıkaç' yok ki. Pro modelerde var.
Tıkaçlı olan Pro'lar bence rahatsız ve kulaktan çıkıyor.
3.nesillerinde 'tıkaç' yok ki. Pro modelerde var. 2 mi 3 mü diye soruyor.
3.nesil suya toza dayanıklı, dokunmatik kontrolü var ve daha ergonomik. 2'nin tek avantajı fiyatı ve sapları uzun olduğu için mikrofon kalitesi biraz daha iyi. Bence 3'ü al.
Sıkıntı yok yani cevapta.2. Nesil bence ergonomi ve rahatlık olarak en iyi model. 2. Nesil ve Kablosuz Şarj kutusu alın derim.
Tıkaçlar Pro modelde var. O tıkaçlarlar olmadan bir insan nasıl kulaklığı takıyor anlayamıyorum. Düz seri AirPodslar bana çok gatip geliyor.2. Nesil bence ergonomi ve rahatlık olarak en iyi model. Tıkaçlı olan Pro'lar bence rahatsız ve kulaktan çıkıyor. 2. Nesil ve Kablosuz Şarj kutusu alın derim.
2 vs 3 diyor adam,sen pro'da tıkaç var diyip pro ile 2 yi kıyaslıyorsun.3. Nesilde var demedim zaten. Tıkaçlı olan PRO modeller dedim.
2 vs 3 diyor adam, sen Pro'da tıkaç var deyip Pro ile 2'yi kıyaslıyorsun.
Tıkaçlar Pro modelde var. O tıkaçlarlar olmadan bir insan nasıl kulaklığı takıyor anlayamıyorum. Düz seri AirPods'lar bana çok gatip geliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.