Airpods 2. nesil kullanıyorum ve Earpods'dan ses kalitesi olarak bir farkı yok diyebilirim. Tek farkı kablosuz olması ve kablolusundan daha fazla ses vermesi.
Şarkı durma şeyi pahalı olan her modelde var da bilmiyorum Apple'in bazı özellikleri kendi cihazlarına özel yapma gibi bir huyu var. Asistan şeyi de hepsinde var neredeyse ama Airpods Siri ile daha iyi çalışıyor sanırım.
Beats Studio Buds TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Siyah arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Arada çok fark var şarj süreleri, kullanım süresi, gürültü engelleme önemli özelliklerdir.
Ve attıgınız modellerde bunlar iyi değil Beats'e göre. Attıgım karşılaştırmaya bakarsanız Beats her şekilde önde.
Saçma bir karşılaştırma yapmışsınız.
Arada çok fark var şarj süreleri, kullanım süresi, gürültü engelleme önemli özelliklerdir.
Ve attıgınız modellerde bunlar iyi değil Beats'e göre. Attıgım karşılaştırmaya bakarsanız Beats her şekilde önde.
Saçma bir karşılaştırma yapmışsınız.
Ben alacağım zaman aralarında 50-100₺ gibi bir fark vardı. Sonradan Apple ekosistemi oluşturmaya karar verdiğim için Airpods aldım. Yine de cevabınız için teşekkürler.