AirPods 3. nesil ses kesilmeleri, kötü mikrofon kalitesi

BerktaN

Kilopat
2-3 aydır AirPods 3. nesil kullanıcısıyım. Kulaklıkta artık katlanamadığım şeyler var ve bu başkalarına da oluyor mu merak ediyorum. Öncelikle rastgele zamanlarda müzik dinlerken 1 saniyeden daha kısa süren ses kesilmeleri oluyor telefonun dibinde olmama rağmen. Bazen aynı müzikte 2-3 defa bazense hiç olmuyor. Diğer sorunlardan bir tanesi müziği durdurup belli bir süre sonra devam ettirince kulaklıklardan bir tanesi devre dışı kalıyor. Örneği sağ kulaklık üzerinden müziği oynatmaya başladığım zaman sadece sol kulaklıktan ses geliyor. Sağ kulaklığın bağlantısı devam ediyor şarkı başlatma, atlama, geri gelme gibi işlemleri yapabiliyorum ama müzik gelmiyor. Belli bir süre geçtikten sonra şarkıyı durdurup başlatınca ses gelmeye başlıyor. Son problem ise düşük mikrofon kalitesi. Birisiyle kulaklık üzerinden konuşmaya çalışmak resmen işkence. Özellikle dışarıdaysam imkansıza yakın. Ya bağırmam gerekiyor ya da telefondan konuşmam gerekiyor ve bu da kulaklığın bütün pratikliğini kaybetmesine sebep oluyor.

Servis yolu gözüküyor gibi geliyor ama diğer kullanıcılarda da bu problemler var mı merak ediyorum.

Öncelikle telefonunuz apple mı değilse apple ekosistemi kendi içinde çok iyi çalışıyor ama dışardan bir cihaz olunca verim düşebilir. İkincisi orjinalliğinden eminsiniz değil mi çünkü inanilmaz derecede benzeyen seri nosu bile gözüken replikalar çok fazla

Evet telefonum Apple. Vodafone üzerinden satın alım yapmıştım o yüzden replika olabileceğini düşünmüyorum. Zaten replikalarda bildiğim kadarıyla garanti süresini ayarlayamıyorlar benim kulaklığımda 2 yıl sonrasına kadar garanti var gözüküyor.

Apple'ın Zorlu Center'daki servisine götürdüm. Mikrofon ve hoparlörlerinin testini yaptılar fakat her şeyin yolunda olduğunu söylediler. Ses kesilmeleri zamanla yazılım güncellemeleriyle düzeldi ancak mikrofon kalitesi ne yazık ki hala aynı. Sanırım 3. Nesilin bir problemi.

Apple'ın zorlu Center'daki servisine götürdüm. Mikrofon ve hoparlörlerinin testini yaptılar fakat her şeyin yolunda olduğunu söylediler. Ses kesilmeleri zamanla yazılım güncellemeleriyle düzeldi ancak mikrofon kalitesi ne yazık ki hala aynı. Sanırım 3. nesilin bir problemi.

Mikrofon kalitesini bende beğenmiyorum. Arada kaldım bende ne yapacağım bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı