AirPods Pro 2 kötü mikrofon kalitesi

Başkan sence AirPods Pro 2 nesil almak mantıklı mı pahalı biraz ses kalitesi nasıl andirod cihazlarda ses farklı oluyor mu müzik dinlerken. Andirod cihazda ses tonu vs değişiyorum iPhone ile kullanırken fark oluyor mu?

Başkan sence AirPods Pro 2 nesil almak mantıklı mı pahalı biraz ses kalitesi nasıl andirod cihazlarda ses farklı oluyor mu müzik dinlerken. Andirod cihazda ses tonu vs değişiyorum iPhone ile kullanırken fark oluyor mu?
Usta valla daha önce kablosuz kulaklık kullanmadım o yüzden karşılaştırma yapamıyorum maalesef. Ama kulaklık yapması gereken her şeyi takır takır yapıyor onu söyleyebilirim. Yani istediğim zaman tak çıkarıp takıyorum kontrolleri basit kulaklığın tekini çıkarınca müzik duruyor takınca devam ediyor vs. Kullanıcının isteğini her türlü yerine getiriyor. Ses kalitesi de gayet güzel zaten bu fiyatta kötü olmamalı. Onun dışında ben iPhone ile kullanıyorum Android bir cihaz ile hiç kullanmadım o yüzden onu da bilmiyorum. Eğer rahatına ve ses kalitesine çok çok önem vermiyorsan değer mi bilemiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı