2-3 aydır AirPods 3. nesil kullanıcısıyım. Kulaklıkta artık katlanamadığım şeyler var ve bu başkalarına da oluyor mu merak ediyorum. Öncelikle rastgele zamanlarda müzik dinlerken 1 saniyeden daha kısa süren ses kesilmeleri oluyor telefonun dibinde olmama rağmen. Bazen aynı müzikte 2-3 defa bazense hiç olmuyor. Diğer sorunlardan bir tanesi müziği durdurup belli bir süre sonra devam ettirince kulaklıklardan bir tanesi devre dışı kalıyor. Örneği sağ kulaklık üzerinden müziği oynatmaya başladığım zaman sadece sol kulaklıktan ses geliyor. Sağ kulaklığın bağlantısı devam ediyor şarkı başlatma, atlama, geri gelme gibi işlemleri yapabiliyorum ama müzik gelmiyor. Belli bir süre geçtikten sonra şarkıyı durdurup başlatınca ses gelmeye başlıyor. Son problem ise düşük mikrofon kalitesi. Birisiyle kulaklık üzerinden konuşmaya çalışmak resmen işkence. Özellikle dışarıdaysam imkansıza yakın. Ya bağırmam gerekiyor ya da telefondan konuşmam gerekiyor ve bu da kulaklığın bütün pratikliğini kaybetmesine sebep oluyor.
Servis yolu gözüküyor gibi geliyor ama diğer kullanıcılarda da bu problemler var mı merak ediyorum.
Servis yolu gözüküyor gibi geliyor ama diğer kullanıcılarda da bu problemler var mı merak ediyorum.