AirPods 3 vs AirPods Pro

Friedhelm

Hectopat
Katılım
23 Haziran 2019
Mesajlar
316
Çözümler
4
Aiorpods 3 az önce tanıtıldı Türkiye'de 2000 liraya satılıyor, fakat AirPods Pro'da 2000 liraya satılıyor her ne kadar Apple kendi sitesinde 2900 liradan satıyor olsa da, ikisi de aynı fiyat hangisini almalıyım sizce AirPods Pro'nun tek artısı şeffaflık modu ve gürültü engelleme. En güncel ve yenisi olduğu için AirPods 3 olmak daha mantıklı geliyor Pro model çıkalı 2 sene oluyor çünkü sizce?
 
Uzamsal sesi daha iyidir diye düşünüyorum AirPods 3'ün en son çıkan modeli diye çünkü Apple pazarlarken Pro'nun uzamsal 360 derece sesini hiç yazmıyor olmasına rağmen öylesine eklenmiş gibi ama 3'e baktığın zaman reklam yüzü olarak kullanıyor resmen 360 derece sesi, daha çok vurguluyor bunda böyle özellik var diye o yüzden kararsız kaldım.
 
Çip olarak yine H1 çipi mevcut içinde. AirPods Pro ile farkı dediğiniz gibi şeffaflık ve gürültü engelleme modu bulunmuyor, 1 buçuk saat daha fazla şarj süresi veriyor ve sanırım kulak içi kulaklık değil. Uzamsal ses 2 cihazda da bulunuyor ama ben pek bir fark olacağını düşünmüyorum testlere bakmak lazım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı