AirPods 4 almaya değer mi?

Kulaklığı sadece müzik dinlemek arada da görüşme yapmak için kullanacağım. Şu an halihazırda TCL moveaudio S600 kullanıyorum, cihazım iPhone 13. bu fiyata alınır mı? Bunun dışında 4000-5000TL arası ses kalitesi yüksek kulak içi Bluetooth kulaklık önerebilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çıktıktan bir ay sonra aldım, hala kullanıyorum. Şarj süresi ve ses kalitesi çok iyi. Fiyatı tartışılır ama ekonomine zarar vermeyecekse seni üzmez.

Onun yerine az daha fark verip Pro2 alın derim.

Kesinlikle size katılıyorum. Aktif olarak AirPods 3 kullanıyorum. AirPods 4 ve Pro 2 deneme şansım oldu. AirPods Pro 2 ayrı bir seviye. Gürültü engellemesi ve rahatlığı güzel. Silikonlu olduğu için kulaktan düşme yapmıyor. (silikonsuz modellerde kulaktan düşme herkesin başına gelebilecek bir olay değil.) Pro 2 iyidir hoştur, coşturur.

Ben ilk çıktığında AirPods Pro 2 almıştım şu zamana göre çok uygundu sonra fiyatları uçtu gitti. O zamana göre tabii yine pahalıydı. Sony ve Galaxy Buds'la karşılaştırıyordum yakın fiyatlardaydı. İnsanlar onları öneriyordu. LDAC Hi-Res vs. Yok diyorlardı (AAC var) eleştiriyorlardı, ama iyi ki almışım diyorum. IPhone'la en iyi optimize çalışan kulaklık bu yine, bütün yolculuklarda ANC'si ile hayat kurtarıyor(uçak, otobüs vs.), ses kalitesi çok iyi o dedikleri codecler vs olmasa da aynı seviyede zaten Bluetooth kulaklık yani stüdyo kulaklığı gibi muamele yapmaya gerek yok. Transparan mod gayet iyi. Artık 4 çıktıktan sonra kafa ile gelen çağrı yanıtlama ve reddeme vs geldi. İşitme testi bile yapıyor. Batarya da çok iyi zaten. AirPods 4 öneririm yani her türlü ama ANC'lisini almak daha iyi olabilir toplu taşıma kullandığın zaman sessiz sakin gitmeni sağlıyor.

kötü yan olarak değerlendirebileceğim şeyler: mikrofon kalitesi bir telefon gibi asla değil. rüzgarda yolda gürültüde toplu taşımada zaman zaman yere,duruma göre mikrofon ses kalitesi değişiyor boğuk ve kesik ses gidebilir ama bundan cok daha iyi kulaklıklar var mı bilmiyorum diğerlerinde de böyle şeyler yaşanabilir ama bir bütün olarak baktın mı günlük kullanımda gayet iyi bir cihaz.

ve airpods aldıgın zaman apple music kaydını yaptır 6 ay bedava üyelik veriyorlar.

Son düzenleme:
Arada 4-5 bin TL fark var hocam, çok gibi.
AirPods 4’ün ANC’li olanı için konuşursak neredeyse aynı para hocam. ANC olmayan AirPods 4 ise bildiğimiz AirPods 3’ün makyajlısı zaten bence alınası tarafı da yok. O sebepten Pro 2 önerdim tabi ki bütçe meselesi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı