AirPods 4. nesil oyun için alınır mı?

erdem3777

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, en çok oynadığım Valorant var oyun olarak. Tatmin eder mi ses kasmada veya kulak içi oyun için kablosuz önerileriniz varsa beklerim teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, en çok oynadığım Valorant var oyun olarak. Tatmin eder mi ses kasmada veya kulak içi oyun için kablosuz önerileriniz varsa beklerim teşekkürler şimdiden.

Dostum AirPods'ların genel olarak diğer kulaklıklardan gecikmesi az(kulak içi ve kablosuz). Fakat bilgisayarda falan bir tık daha gecikmeli olur. Hani ilk taktığında farkı bariz hissedersin, yavaş yavaş alışırsın. Ama ranked falan gireceğim falan diyorsan kullanılmaz o kadar.

Bence onu alıp yanına kablolu kulak içi ve silikonlu ucuz bir şey al yeter. Bende öyle yapıyordum kedim yiyene kadar. Götürür bence rahatça. Arkadaşın dediği gibi dongle olan modelli bir kablosuz kulaklık eğer varsa onunla oynanır. Fakat düz AirPods ile FPS oyunu zor.

Son düzenleme:
Kablosuz alıcaksan bile dongle olan modeller tercih etmeni tavsiye ederim. Bluetooth kıyasla çok çok daha düşük gecikme olur. Kulak içi modeller için var mı bilmiyorum ama vardır illaki.

Dostum AirPods'ların genel olarak diğer kulaklıklardan sesi az(kulak içi). Fakat bilgisayarda falan bir tık daha gecikmeli olur. Hani ilk taktığında farkı bariz hissedersin, yavaş yavaş alışırsın. Ama ranked falan gireceğim falan diyorsan kullanılmaz o kadar.

Kablosuz alacaksan bile dongle olan modeller tercih etmeni tavsiye ederim. Bluetooth kıyasla çok çok daha düşük gecikme olur. Kulak içi modeller için var mı bilmiyorum ama vardır illaki.

Hocalarım şimdi Razer Hammerhead true Wireless X kullanıyorum oyun modu var 60ms hiç gecikme hissetmiyorum bu AirPods'un gecikme değerleri nelerdir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı