AirPods iPhone 5 IE uyumlu mu?

Hangi AirPods? 2. nesil mi 3. nesil mi Pro mu? Resmi sayfasında en altta hangi iOS sürümü gerektirdiği yazar.

Uyum konusu şöyle. Bluetooth olan her cihazla eşleşir, iPhone 5'le de eşleşir ama iPhone 5 iOS 10'da takılı kaldığı için kapağı açınca otomatik tanıma, kulaktan çıkarınca durma gibi işlevler çalışmaz diye tahmin ediyorum. Ama ses alırsınız yani.

Bluetooth teknolojisine sahip bütün cihazlar ile AirPods'lar kullanılabilir. Sadece bazı özellikler kullanıma kapalı olabilir. (Pop-up ekran ile bağlanma, Spatial Audio... gibi)

Bluetooth teknolojisine sahip bütün cihazlar ile AirPods'lar kullanılabilir. Sadece bazı özellikler kullanıma kapalı olabilir. (Pop-up ekran ile bağlanma, Spatial Audio... gibi)
Airpodsu aldım ve cihazıma bağladım ama bazı özellikleri kullanamıyorum mesela androidlerde 3 tıklama ile şarkı geçilebiliyorken yani yazdığına göre ben 2 kere basınca siri açılıyor bu telefonun sürümü düşük diye mi yoksa cihazda sıkıntı var diye mi

Airpodsu aldım ve cihazıma bağladım ama bazı özellikleri kullanamıyorum mesela androidlerde 3 tıklama ile şarkı geçilebiliyorken yani yazdığına göre ben 2 kere basınca siri açılıyor bu telefonun sürümü düşük diye mi yoksa cihazda sıkıntı var diye mi
İşletim sistemin güncel olmadığı için bu özellikleri kullanamıyor olabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı