AirPods ışık yanıp sönüyor

Aritta

Megapat
Merhabalar. AirPods V2 modelini kullanıyorum. Sağ kulaklığı kutuya koyduğum zaman üstündeki ışık yanıp sönmeye başlıyor ayrıca telefonda da bağlanmıyor. Nasıl çözebilirim?

Adım 1: AirPods kulaklığınızı kutusundan çıkarın.
Adım 2: İki kulaklığıda elinize alın ve yanlardaki açma - kapama tuşlarına aynı anda uzun basın.
Adım 3: Kulaklıkların üzerinde ışıklar yanıp sönecek bu iki kulaklığı birbirine eşleştirmeye başladığınızın göstergesi.
Adım 4: Kulaklığın birinde ışık sabitlenirken, diğerinde söndüğünde bu 2 kulaklığı birbirine eşitlemiş olduğunuz anlamına gelecek.
Kulaklıkları cihaza bağlayın;
Adım 5: Cihazınızdan ayarlara giderek, Bluetooth'u açın.
Adım 6: Bluetooth da kulaklık isminizi bulun ve bağlanın.

Artı -3 Eksi
Adım 1: AirPods kulaklığınızı kutusundan çıkarın.
Adım 2: İki kulaklığıda elinize alın ve yanlardaki açma - kapama tuşlarına aynı anda uzun basın.
Adım 3: Kulaklıkların üzerinde ışıklar yanıp sönecek bu iki kulaklığı birbirine eşleştirmeye başladığınızın göstergesi.
Adım 4: Kulaklığın birinde ışık sabitlenirken, diğerinde söndüğünde bu 2 kulaklığı birbirine eşitlemiş olduğunuz anlamına gelecek.
Kulaklıkları cihaza bağlayın;
Adım 5: Cihazınızdan ayarlara giderek, Bluetooth'u açın.
Adım 6: Bluetooth da kulaklık isminizi bulun ve bağlanın.

Airpods Kulaklık Kurulumu ve Çalıştırılması buradan almışsınız kaynakça bırakmanız gerekirdi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı