AirPods kutusunun şarjı kendi kendine bitiyor

kerem325

Hectopat
Arkadaşlar AirPods 2. nesil kulaklıklarının ve kutunun şarjı Full de olsa sabah kutuya koyup ertesi günün akşamı kutudan çıkardığımda kutunun şarjı %10 seviyelerine düşmüş oluyor. Bu normal mi?

Kutuyu Samsung'un orijinal şarj adaptörüyle şarj ediyorum acaba onunla ilgisi var mıdır ki?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kutunun şarjı kendi kendine bitmiyor. AirPods'lardan bir tanesi veya ikisi de şarj olup tekrar şarjını boşaltıyor. Kutu da bu sebeple hep şarj ettiği için size sanki kutunun şarjı bitiyormuş gibi geliyor.
Arkadaki düğmeye 3 ila 6sn arasında basılı tutun reset atın. Beyaz ışık yanıp sönene kadar bekleyin. Tek çözümü bu.

Kutunun şarjı kendi kendine bitmiyor. AirPods'lardan bir tanesi veya ikisi de şarj olup tekrar şarjını boşaltıyor. Kutu da bu sebeple hep şarj ettiği için size sanki kutunun şarjı bitiyormuş gibi geliyor.
Arkadaki düğmeye 3 ila 6sn arasında basılı tutun reset atın. Beyaz ışık yanıp sönene kadar bekleyin. Tek çözümü bu.
Peki bir kulaklığın diğerinden daha çok şarjının azalması normal mi? İkisini de aynı anda takıyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_0021.jpeg
    IMG_0021.jpeg
    285,3 KB · Görüntüleme: 68
Peki bir kulaklığın diğerinden daha çok şarjının azalması normal mi? İkisini de aynı anda takıyorum.
Normal olmasa da her ne kadar, AirPods 2'lerin kronik sıkıntısı bu. Benim kulaklığımda da oluyor arada.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı