AirPods Pro 2 mi 4 mu?

Fleure

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. AirPods Pro2 almayi dusunuyorum. Arkadasim bizzat satiyor 1 yil kullanmis ciziksiz 7000 diyor, ya da onun yerine sifir AirPods 4 almayi dusunuyorum hangisi daha iyi olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. AirPods Pro2 almayi dusunuyorum. Arkadasim bizzat satiyor 1 yil kullanmis ciziksiz 7000 diyor, ya da onun yerine sifir AirPods 4 almayi dusunuyorum hangisi daha iyi olur?

Kulaklık gibi kişisel kullanım ürünlerinde ikinci el pek tavsiye etmem hocam. Yerinizde olsam sıfır AirPods 4 alırdım. Aynı zamanda kendim de AirPods4 kullanıyorum gayet memnunum.

@DondurmaKebap , @esq , 4 almış birileri olarak size sormak isterim bende almayı düşünüyorum 2. Nesil kullandım gayet memnundum direk telefona bağlanıyor veya tablete arasında geçiş yapabiliyordum kulağa tam oturuyordu ses kalitesi mikrofonu olsun iyidi benim için birde düşmüyordu kulağımdan bu saydığım şeyleri 4. Nesilden de alabilirmiyim bakınca 2. Nesille aralarında pek fiyat farkı olmayınca 4. Nesil daha mantıklı geldi sizcede doğru düşünmüşmüyüm kullanıcı olarak yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler

birde anc’ye ihtiyaç duydunuzmu kendimi zorlayıp onu almalımıyım

@DondurmaKebap, @esq, 4 almış birileri olarak size sormak isterim bende almayı düşünüyorum 2. Nesil kullandım gayet memnundum direk telefona bağlanıyor veya tablete arasında geçiş yapabiliyordum kulağa tam oturuyordu ses kalitesi mikrofonu olsun iyiydi benim için bir de düşmüyordu kulağımdan bu saydığım şeyleri 4. Nesilden de alabilir miyim bakınca 2. Nesille aralarında pek fiyat farkı olmayınca 4. Nesil daha mantıklı geldi sizce de doğru düşünmüş müyüm kullanıcı olarak yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler

Bir de ANC'ye ihtiyaç duydunuzmu kendimi zorlayıp onu alınır mı?

Ben ANC'ye ihtiyaç duymuyorum. Hızlı geçiş oluyor. Kısacası her konudan iyi. Ses kalitesi olsun, mikrofon kalitesi olsun. Ben tavsiye ederim. 2.Nesilde aldığın kalitenin fazlasını 4'te alabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı