İlk çıktığında 5500 TL satın almıştım ve parasını hak ediyordu ama şu an fiyatı uçmuş. Eğer ANC özelliğini çok kullanmam diyorsan AirPods 3 veya 4 bakabilirsin.
Daha iyi muadili var mıdır, illaki vardır, ama ilk çıktığında aldım ben de ve iyi ki almışım diyorum. Gürültü önlemesi arkada orta yükseklikte müzik olduğu sürece kusursuz çalışıyor ve ses kalitesi müzik prodüksiyonuyla falan uğraşmayan herhangi birini sonuna kadar tatmin eder. Ekosisteme dahil olsun, biraz fazla para bayılayım derseniz kesinlikle alınır.
2025 sonbaharında çıkması muhtemel ama ben beklemeyin derim. Şeffaf modda rüzgar sesini ve kulağınıza yakın bir yerin kıyafete vs. sürtünme sesini fazla vermesi dışında hiçbir negatif izlenimim olmadı cihazla. 1 yıl beklemeye değecek yeni ne getirebilirler bilmiyorum. Alın gitsin derim.ANC istiyorum hocam ya guzsle ozellik ama haklisiniz pahali.
Ekosistemde kalmak istiyorum hocam cunku Apple Watch MacBook iPhone hepsi var bende. Sadece 3. nesil ne zaman cikar beklenmeli mi onu merak ediyorum cunku bu ürün 2 yillik bildigim kadariyla.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.