AirPods Pro 3 alınır mı?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | Corsair iCue H100i Elite Capellix XT | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Logitech G Pro X Superlight 2 DEX | SteelSeries Apex PRO TKL | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21
Meslek
Uçak Teknisyeni
Merhaba. Apple ekosistemimde kulaklık almaya karar verdim, bütçe sıkıntım yok. Tam uyum oluşsun, uzun yıllar kullanayım ve ikinci elde de güzel bir paraya satma düşüncesiyle AirPods Pro 3'lere içim ısındı. İlk versiyonunu denemiş ve aşık olmuştum, 3 de harikadır diye düşünüyorum. Düşünceleriniz nedir?

Merhaba. Apple ekosistemimde kulaklık almaya karar verdim, bütçe sıkıntım yok. Tam uyum oluşsun, uzun yıllar kullanayım ve ikinci elde de güzel bir paraya satma düşüncesiyle AirPods Pro 3'lere içim ısındı. İlk versiyonunu denemiş ve aşık olmuştum, 3 de harikadır diye düşünüyorum. Düşünceleriniz nedir?
Bence gayet güzel.

Pro 2 kullanıyorum, memnunum ama fiyat perfomans mı kesinlikle değil. ANC kullanmıyorum. Çünkü şeffaf mod da bile müziği yüzde 80 e getirdiğimiz zaman (ki benim için %80den fazla kulağımı ağrıtıyor.) yine gürültü engelleme gibi çalışıyor. Arkada herhangi bir müzik çalmayacaksa anc fena değil, bana sorarsan anc lerin daha iyileri vardır ama bu bir varsayım daha önce ancli kulaklık denemedim. Yani ANC için alacaksanız iyice bir araştırın derim.

Pro 2 kullanıyorum, memnunum ama fiyat performans mı kesinlikle değil. ANC kullanmıyorum. Çünkü şeffaf mod da bile müziği yüzde 80'e getirdiğimiz zaman (ki benim için %80'den fazla kulağımı ağrıtıyor.) Yine gürültü engelleme gibi çalışıyor. Arkada herhangi bir müzik çalmayacaksa ANC fena değil, bana sorarsan ANC'lerin daha iyileri vardır ama bu bir varsayım daha önce ANC'li kulaklık denemedim.

Para konusunda hiçbir sorun yok hocam, ses olarak büyük ihtimalle denediklerimin arasında en iyisi olacaktır Pro 3, Apple dünyanın en iyisi gibi gösteriyor, göreceğiz.

Liberty 4 NC'den geçiş yapacağım Android telefon ve Apple telefon arasındaki ses kalitesi farkı dağlar gibi olunca AirPods dışı alternatifimin olmadığını fark ettim.

2 yıl ömrü var bataryanın. 2 yıldan sonra eskimeye başlıyor. Batarya değişimi yapmak ürünü patlatıyor çünkü içini açınca bir daha birleştiremiyorsunuz. Bilerek tasarlanmış. Yenisi alınsın diye uğraşılmış. Başka bir şey bakmanızı tavsiye ederim uzun yıllar kullanayım düşüncesindeyseniz.

2 yıl ömrü var bataryanın. 2 yıldan sonra eskimeye başlıyor. Batarya değişimi yapmak ürünü patlatıyor çünkü içini açınca bir daha birleştiremiyorsunuz. Bilerek tasarlanmış. Yenisi alınsın diye uğraşılmış. Başka bir şey bakmanızı tavsiye ederim uzun yıllar kullanayım düşüncesindeyseniz.

Üniversite boyunca götürsün yeter kafasındayım hocam, günde 2-3 saat maksimum takıyorum. 3 sene götürecektir bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı