AirPods Pro alınır mı?

emirahmetshn

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 9600k / RX 6600 / 16GB RAM
Merhaba AirPods Pro 2 almayı düşünüyorum. Cihazım iPhone 13 sizce mantıklı olur mu veya bu bütçede daha mantıklı bir cihaz mevcut mu? Şimdiden teşekkürler

Kulak içi arıyorum anladığım kadarıyal Beats kulak üstü gibi ama.

Kulak içi arıyorum kulak üstü değil teşekkür ederim.

Sony WF-1000xm4

Gördüğüm kadarıyla iOS ile uyumlu olan kulaklıklar Beats ile Sony fakat Beats'in kulak içi kulaklıkları appelin ve sonyninkinden geri kalıyor.
Sony'nin Sony WF-1000xm4'i güzel bir kulaklık yorumlarınıda okudum ve AirPods Pro'dan daha ucuz. Tercih senin ben olsam Sony alırdım.

Merhaba AirPods Pro 2 almayı düşünüyorum. Cihazım iPhone 13 sizce mantıklı olur mu veya bu bütçede daha mantıklı bir cihaz mevcut mu? Şimdiden teşekkürler.

Ben belirrli bir model söylemeyeceğim fakat bence JBL'in kulak içi kulaklıkları iyidir ve cebinizde parada kalır AirPods almayında Galaxy Buds alın demiyorum fakat bence JBL, Anker gibi markalardan alın.
Örnek olarak quantum TWS, live beam 3, bütçe arttırılabilirse tour Pro 2, tune Flex, live Flex gibi modelleri önereirim.

Ben belirrli bir model söylemeyeceğim fakat bence JBL'in kulak içi kulaklıkları iyidir ve cebinizde parada kalır AirPods almayında Galaxy Buds alın demiyorum fakat bence JBL, Anker gibi markalardan alın.
üst bi model istiyorum bu bütçeyi çıkacağım fakat arada kaldım o açıdan soruyorum, zaten jbl kulaklığım mevcut memnun değilim daha üst bi model istiyorum

Örnek olarak quantum TWS, live beam 3, bütçe arttırılabilirse tour Pro 2, tune Flex, live Flex gibi modelleri önereirim.

Anker'den, JBL gibi firmaları önermem zamanında kullandım hatta aktif olarak en son Anker Q30 kullanıyordum, ekolayzır ayarını yapana kadar canınız çıkıyor ekolayzırsız rezalet bir ses kalitesi vardı, neyse Air pods Pro güzel bir model fakat muadili Sony WF1000X daha iyi gözüktü benim gözüme.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı