AirPods Pro alınır mı?

Buds 2 Pro kullanıyordum gayet de memnundum ama iPhone geçince bazı şeylerden mahrum kalıyordum o yüzden sattım. Ama şu ana kadar en beğendim kulaklık oydu.

JBL veya Samsung derim ben illa Apple olsun istiyorsanız da AirPods Pro alın geçin. Bu iş bütçe meselesi biraz da.

Kaliteli bir şey istiyorsan biraz araştırmanı öneririm AirPods gerçekten kaliteli ama fiyatını hak etmez.

Diğer markaların alternatif cihazlarının çoğunu kullandım. Samsung dışında memnun olduğum yoktu oda iPhone tam uyumlu değil.

Beats kulaklıklar nasıldır. Kulak içi önerebileceğiniz model var mı?

Apple ürünlerini alırken F/P olarak değil kalite ve konfor olarak değerlendirmek lazım. Bende AirPods 2 vardı 2 gün önce AirPods Pro 2 aldım kargoyu bekliyorum. Amazon üzerinden 6 ay taksit yapılıyor. Verebilecek paran varsa al gitsin uzun süre kullanacaksın zaten.

Apple ürünlerini alırken F/P olarak değil kalite ve konfor olarak değerlendirmek lazım. Bende AirPods 2 vardı 2 gün önce AirPods Pro 2 aldım kargoyu bekliyorum. Amazon üzerinden 6 ay taksit yapılıyor. Verebilecek paran varsa al gitsin uzun süre kullanacaksın zaten.

Peder kendine Pro2 sipariş etmişti ona çökmeye çalışırım ama olmazsa büyük ihtimalle düz Pro alırım.

Kulaklık olarak şu an Huawei FreeBuds 3 Pro kullanıyorum ama hiç memnun değilim. Telefonda iPhone olduğu için aklıma AirPods Pro geldi. Sizce alınır mı?

AirPods 2 kullanıyorum çok memnunum sizde AirPods Pro 2 alırsanız çok memnun olacağınıza eminim. Bence AirPods 3 de bakılabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00