AirPods Pro vs Anker Soundcore Life Q30

Beroski

Decapat
Katılım
8 Ocak 2023
Mesajlar
1.107
Makaleler
1
Çözümler
17
Yer
Frankfurt
3 gün önce Anker Soundcore Life Q30 almıştım normalde hem fiyat farkı olarak hem model olarak kıyaslanması saçma fakat Anker'in mikrofon kalitesi arabaların olduğu ortamlarda sıkıntı oluyor, sizce Anker'i iade edip AirPods Pro alınır mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Mikrofon sizin için daha önemliyse alınır. Sennheiser momentum 3 de bakılabilir. Yalnız ikisi de Q30'un 2 katı fiyata sahip. O kadar çıkmayacaksanız Q30 kalsın.

Sennheiser Momentum True Wireless 3 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Hocam bütçe konusunda sıkıntı çekmiyorum fakat mikrofon testini evde yaptım ve 2 kat fiyat vermeye gerek olmadığını düşündüm q30'ta kalacağım. Teşekkür ederim.
 
Evet baya memnunum Equalizer ayarlarını detaylı şekilde ayarladım tiz ve bassları fiyatına göre çok çok iyi, bir şey sorabilir miyim abartılı bir ter olmadığı sürece ter/suya dayanıklı mı?
Tere dayanıklı olduğunu düşünüyorum. Yazın saatlerce kafamda durunca kulaklarım sırılsıklam olmuştu ama bozulmadı. Su geçirmez değil.

Yine de şirket bu iki olaya garanti vermiyor diye biliyorum.
 
Tere dayanıklı olduğunu düşünüyorum. Yazın saatlerce kafamda durunca kulaklarım sırılsıklam olmuştu ama bozulmadı. Su geçirmez değil.

Yine de şirket bu iki olaya garanti vermiyor diye biliyorum.
Sporda kullandığım için ter konusunda satıcının seçeneğinin onaylı olduğunu görmüştüm fakat yine de havuza veya suya atmayacağım için pek bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum zaten sık sık kulaklığı siliyorum veya sweatshirtin cap kısmına takıyorum, yine de uyardığınız için teşekkür ederim belki bu sebepten ötürü airpods bile alabilirim.
 
Sporda kullandığım için ter konusunda satıcının seçeneğinin onaylı olduğunu görmüştüm fakat yine de havuza veya suya atmayacağım için pek bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum zaten sık sık kulaklığı siliyorum veya sweatshirtin cap kısmına takıyorum.
Sporda çok hızlı deforme olabilir. Deri pedler sağlam terletiyor.
 
JBL 510BT kullanan arkadaşıma sorduğumda onun kulaklığında 1 yıldır sorun olmamış Anker'in JBL'den daha iyi olduğunu düşünüyorum. Sizin fikriniz nedir.
510BT kulağı kaplamadığından daha az terletir ve o bölgedeki bütün ter kulaklığa gelmez. Anker hem tamamen kapladığı için sporda daha çok terlemeye yol açar hem de saçlarınızdan falan ter akarsa daha çok gelir. Elbette Q30 kat kat kaliteli ama tasarımsal farklılıklar var.

Garantisi ped değişimi yapıyor diye biliyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı