Airsoft almak için yaş sınırlaması var mı?

ARoolse

Hectopat
Merhabalar Airsoft bir silah almak istiyorum ancak 16 yaşındayım amacım yanımda taşımak değil evde kendi kendime uğraşmak ancak yaş sınırı veya almam gereken ruhsat gibi bir şey var mı bilmiyorum satın almamda bir sorun var mı anlayan birisi yardımcı olabilir mi?

Merhabalar Airsoft bir silah almak istiyorum ancak 16 yaşındayım amacım yanımda taşımak değil evde kendi kendime uğraşmak ancak yaş sınırı veya almam gereken ruhsat gibi bir şey var mı bilmiyorum satın almamda bir sorun var mı anlayan birisi yardımcı olabilir mi?
Yapısı gereği zarar verme ihtimali bulunduğu için 18 yaşından küçüklerin satın alması ve oynaması yasak diye biliyorum.

arkadaşlar airsoft tabanca veya tüfek almakta 18 i doldurmak gerekli ve bazı yasal prosüdürler gerekli bununla alakalı çok güzel bir makale buldum sizinlede paylaşmak isterim. Airsoft Silahlar Yasal Mıdır?

Dosya Ekleri

• 2-5947-hk416-links-ret-2000-1125-0.jpg
    2-5947-hk416-links-ret-2000-1125-0.jpg
    50,1 KB · Görüntüleme: 188
Arkadaşlar airsoft taşınması cansız hedefe karşı gözetimli ortamda kullanılması 18 yaş gerektirmez
ordan burdan makale okumayla olmaz
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

bizzat olayı yaşayan 18 yaşından büyük olmasına rağmen ceza alan ve ilgili kanunları gösterip
cezasını geri çektiren bir kişi
2521 Sayılı kanuna göre av hedef atıcılığı hava , gaz ve yay basıncı ile çalışan silahlarda 18 yaş sınırı taşıma yasağı yoktur

Technopat Haberler

Geri
Yukarı