AirTies Air 5650 Modem arayüzüne giremiyorum

BMKJURB

Hectopat
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
A520M-K ANAKART / AMD RYZEN 5 3600 / GT 730 EKRAN KARTI / 8GB 2666MHZ RAM / 240GB KİNGSTON A400 SSD
Meslek
Elektrik - Elektronik teknikeri
Arkadaşlar Airties Air 5650 modemin arayüzüne giremiyorum kullanıcı adına Admin, şifreye ttnet türk telekom admin hepsini denedim ama olmadı. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şifreyi Türk Telekom olarak yazdın değil mi? (otomatik düzeltme bozmuş turktelekom diyecektim)

1681662371360.png

Klasik 192.168.1.1 192.168.0.1 olur arayuzden şifre kullanıcı genelde admin admindir ya da direk modemin arkasına bak orada yazıyordur.

Son düzenleme:
Ethernet ile bağladıysan Air düzgün bir IP alamamış olabilir. cmd ipconfig ile IPv4'e bak, garip saçma bir IP var ise çözümü basit. Aynı sorunu yaşayıp ufak bir düzenleme ile çözdüm:

Önce Denetim Masası\Ağ ve Internet\Ağ Bağlantıları açıyoruz, Ethernet çift tık özellikler IPv4 yaza çift tık, otomatik IP al değil alttaki manuel IP tikini işaretleyip, modem / router'ınızın verebileceği türden bir IP tanımlıyoruz. Örneğin ben 192.168.2.120 / 255.... / 192.168.2.1 yazdım. Bunu tamam diyip kapattığınızda birkaç saniye tanımlama yapar. Tarayıcınızdan şimdi air'in arayüz IP'sine girebilirsiniz. Hızlı kurulum ile wifi ağınızı bulup bağlan diyin, bağlanma esnasında ne kadar bekleseniz de ağ bir türlü oturmayacak. Şimdi, aynı yere girip manuel verdiğimiz IP'yi kaldıracağız ve tekrar otomatiğe çekeceğiz. Birkaç saniyelik tanımlamadan sonra kendisi IP verecek ve tadaaa internete bağlandınız.

Arkadaşlar AirTies Air 5650 modemin arayüzüne giremiyorum kullanıcı adına Admin, şifreye TTNET Türk Telekom admin hepsini denedim ama olmadı. Yardımcı olabilir misiniz?

Hocam aynı sorunu yaşadım geç olmuş olabilir ama bilmeyenler için söylüyorum. Şifreye ttnet veya admin yazıp devam dediğinizde şifre yanlış diyorsa, o boşluğa hiçbir şifre yazmayın ve boş bırakarak direkt olarak "devama" basın arayüze giriş yapabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı