AirTies Air5650 Bittorrent ?

Airties'ın daha önceleri ttnet modemlerinin ttnet kilidini açmak için ürettiği yazılımı inceledim, exe yi açtım orda airtiesın standart firmware exeye gömdüğünü gördüm. Ayrıca bir xml de modemin modeli ni örneğin rt-212tt den rt-212 ye settiğini farkettim, burdaki ayarları 5650 ye göre ayarladım. Daha sonra 5650 std firmware dosyasını indirdim ve exe içine gömdüm, uygulmayı çalıştırdım ve hatasız işlemi yaptı. Yani firmware modeme upload oldu lakin modemin arayüzünde bir değişiklik olmadı.

Hocam orada bir yanlışlık olmuş demek ki. Yazılımı yüklemeden sadece cihaz ismini değiştirmiş. RT-212 dosyasını açtım fakat içindeki firmware dosyasını bulamadım. Teamspeak programı varsa ordan görüşelim bir müsait olduğunuzda..

Son düzenleyen: Moderatör:
TTnet ile sözleşmeniz devam ediyorsa maalesef airties servisi bu konuda siz destek vermeyecektir. Direkt servise gitmiş olmasam da telefonla iletişim kurduğum servis yetkilileri bana bu yönde bilgi verdiler.

Sözleşmeniz bitse dahi şimdilik airties bu konuda yardımcı olmayacaktır. Lakin ttnet tarafından bu özellik istenmediği sürece, airties size standart modemi almanızı tavsiye edecektir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı